Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dybala Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 789
Dybala IMBRANATI 2015
442 Tactiek chip 2
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 50
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 49
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Zaramella de bal. Marazza is nu in balbezit. Marazza passt de bal in één keer door. Daar is Sputnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sputnik draait met de bal, schiet en ... Frosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lattina de bal. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Frosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Marazza is nu in balbezit. Marazza passt de bal in één keer door. Fafiński is nu in balbezit. Fafiński passt de bal met de wreef. Brychczy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fafiński rent richting de bal. Fafiński met een sublieme pass. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Frosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Brychczy is nu in balbezit. Brychczy geeft een lange en hoge pass. Marazza probeert de bal met de borst te controleren. Hanysek rent richting de bal. Hanysek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - IMBRANATI 2015 0:1

13e minuut.
Fafiński onderschept slim de pass. Fafiński met een sublieme pass. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Frosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - IMBRANATI 2015 0:2

17e minuut.
Fafiński rent richting de bal. Fafiński met een sublieme pass. Lattina is nu in balbezit. Hanysek onderschept slim de pass. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Frosi bokst de bal weg.

19e minuut.
Brychczy passt de bal met de wreef. Sputnik is nu in balbezit. Zaramella schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zaramella is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sputnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marazza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Frosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Paletti rent richting de bal. Brychczy rent richting de bal. Paletti maakt een afschuwelijke overtreding. Paletti krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dzhodhev verovert de bal door een tackle van achteren. Dzhodhev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lattina de bal. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek schiet op doel. Frosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Fafiński rent richting de bal. Fafiński passt de bal zonder na te denken. Hanysek rent richting de bal. Sputnik rent richting de bal. Sputnik draait met de bal, schiet en ... Frosi bokst de bal weg.

24e minuut.
Daar is Paletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhodhev geeft de bal voor. Marazza is nu in balbezit. Marazza geeft een hoge lob. Sputnik springt en kopt de bal. Frosi bokst de bal weg.

25e minuut.
Ustillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustillani passt de bal in één keer door. Rövşənov geeft een lange en hoge pass. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sputnik passt de bal in één keer door. Fafiński rent richting de bal. Fafiński probeert naar een medespeler te passen. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Frosi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marazza rent richting de bal. Frosi speelt de bal door. Dzhodhev kopt de bal weg. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hanysek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanysek probeert naar een medespeler te passen. Brychczy speelt de bal door. Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sputnik rent richting de bal. Sputnik speelt de bal door. Marazza rent richting de bal. Marazza draait met de bal, schiet en ... Soro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sputnik is nu in balbezit. Sputnik speelt de bal door. Hanysek rent richting de bal. Hanysek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - IMBRANATI 2015 0:3

36e minuut.
Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik passt de bal in één keer door. Marazza met een sublieme pass. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Frosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sputnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sputnik speelt de bal door. Marazza met een sublieme pass. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek schiet op doel. Frosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sputnik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - IMBRANATI 2015 0:4

39e minuut.
Sputnik is nu in balbezit. Sputnik passt de bal zonder na te denken. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Frosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Brychczy kopt de bal weg. Marazza heeft problemen om de bal te vangen. Marazza met een sublieme pass. Sputnik rent richting de bal. Sputnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Frosi met een harde bal richting middenveld. Dzhodhev kopt de bal weg. Daar is Lattina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanysek rent richting de bal. Hanysek schiet op doel. Frosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Sputnik rent richting de bal. Sputnik speelt de bal door. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Frosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 91%, IMBRANATI 2015 9%.
Dybala - IMBRANATI 2015 0:4

48e minuut.
Castagnoli rent richting de bal. Fafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Fafiński probeert naar een medespeler te passen. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - IMBRANATI 2015 0:5

50e minuut.
Fafiński is nu in balbezit. Fafiński passt de bal zonder na te denken. Sputnik rent richting de bal. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Soro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Calafiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafiński onderschept slim de pass. Fafiński passt de bal zonder na te denken. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Marazza is nu in balbezit. Marazza probeert naar een medespeler te passen. Lattina rent richting de bal. Hanysek onderschept slim de pass. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vecchini rent richting de bal. Vecchini passt de bal in één keer door. Fafiński met een sublieme pass. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Brychczy speelt de bal door. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek passt de bal met de wreef. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Marazza passt de bal met de wreef. Fafiński heeft problemen om de bal te vangen. Fafiński probeert naar een medespeler te passen. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Marazza verovert de bal door een tackle van achteren. Marazza probeert naar een medespeler te passen. Hanysek probeert de bal met de borst te controleren. Sputnik rent richting de bal. Sputnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Castagnoli rent richting de bal. Fafiński met een sublieme pass. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Frosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - IMBRANATI 2015 0:6

69e minuut.
Daar is Sputnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhodhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustillani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ustillani krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hanysek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ustillani. Hanysek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bradło komt het veld opgelopen. Marazza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hanysek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dzhodhev met een sublieme pass. Bradło is nu in balbezit. Brychczy met een sublieme pass. Hanysek rent richting de bal. Hanysek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Fafiński speelt de bal door. Hanysek heeft problemen om de bal te vangen. Hanysek passt de bal in één keer door. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Frosi trapt de bal weg. Klungelig pakt Ustillani de bal. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Frosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - IMBRANATI 2015 0:7

80e minuut.
Fafiński speelt de bal door. Lattina rent richting de bal. Bradło onderschept slim de pass. Bradło haalt uit met een fantastische trap. Frosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - IMBRANATI 2015 0:8

81e minuut.
Pot`kalo komt het veld opgelopen. Paletti probeert naar een medespeler te passen. Tuus heeft problemen om de bal te vangen. Pot`kalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Soro geeft een hoge lob. Daar is Pot`kalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bradło heeft problemen om de bal te vangen. Bradło speelt de bal door. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - IMBRANATI 2015 0:9

85e minuut.
Bradło onderschept slim de pass. Bradło probeert naar een medespeler te passen. Pot`kalo rent richting de bal. Pot`kalo draait met de bal, schiet en ... Frosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Pot`kalo de bal. Fafiński is nu in balbezit. Pot`kalo met een sublieme pass. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 83%, IMBRANATI 2015 17%.
Dybala - IMBRANATI 2015 0:9