Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Atmaca Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2573
SETOZ UNİTED Everest - Mg
off Tactiek 433
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
46 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Danayan met een sublieme pass. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas geeft een hoge lob. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Piering geeft de bal voor. Bolatlı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McMuller. McMuller krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Tukiainen onderschept slim de pass. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Everest - Mg 0:1

30e minuut.
Inworp. Hanefi met de inworp. Bolatlı met een sublieme pass. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Danayan kopt de bal weg. Dankov rent richting de bal. Tukiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Tukiainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Everest - Mg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 60%, Everest - Mg 40%.
SETOZ UNİTED - Everest - Mg 0:2

50e minuut.
Napoli kan de bal niet met de borst controleren. Napoli probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec geeft een hoge lob. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Tejera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tukiainen passt de bal zonder na te denken. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu passt de bal met de wreef. Bejan is nu in balbezit. Bejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Everest - Mg 0:3

61e minuut.
Yuğtunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatlı rent richting de bal. Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Hanefi met een snelle inworp. Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı geeft een hoge lob. Napoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Everest - Mg 1:3

80e minuut.
Tukiainen rent richting de bal. Tukiainen passt de bal in één keer door. McMuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen rent richting de bal. Tukiainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Everest - Mg 1:4

83e minuut.
McMuller kopt de bal weg. Daar is Umayr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr onderschept slim de pass. Umayr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pressley trapt de bal weg van het doel. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan met een sublieme pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Everest - Mg 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 63%, Everest - Mg 37%.
SETOZ UNİTED - Everest - Mg 1:5