Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:40
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: im. Magdaleny Pietruszki
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7950
Ancyki Świder Lider Rybnik
All in! Tactiek Lans
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
53.9 gemiddelde waardering 46
good Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen solid


25e minuut.
Mamrot geeft een lange en hoge pass. Kołaciński kopt de bal weg. Weißenfeldt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Wieland met de inworp. Loginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginov geeft de bal voor. Tokaev geeft een lange en hoge pass. Owsiany springt en kopt de bal. Kijoś bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 44%, Lider Rybnik 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancyki Świder - Lider Rybnik 0:0

56e minuut.
Mamrot rent richting de bal. Mamrot geeft een lange en hoge pass. Tokaev rent richting de bal. Tokaev draait met de bal, schiet en ... Kijoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Lider Rybnik 1:0

64e minuut.
Buekenhout probeert naar een medespeler te passen. Mamrot geeft een hoge lob. Tokaev rent richting de bal. Tokaev schiet op doel. Kijoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Lider Rybnik 2:0

72e minuut.
Andrysiak passt de bal zonder na te denken. Wieland is nu in balbezit. Kołaciński begaat een overtreding. Kołaciński krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Wieland geeft de bal voor. Skrzekowski kopt de bal weg. Loginov geeft de bal voor. Mayalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaev verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tokaev is nu in balbezit. Tokaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Lider Rybnik 3:0

86e minuut.
Luna rent richting de bal. Kunigonis verovert de bal door een tackle van achteren. Kunigonis geeft de bal voor. Tokaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaev schiet op doel. Kijoś bokst de bal weg. Tokaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancyki Świder - Lider Rybnik 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancyki Świder 39%, Lider Rybnik 61%.
Ancyki Świder - Lider Rybnik 4:0