Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Topotamadre Team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2674
Topotamadre Team ventura c.f.
3-2-3-1-1 Tactiek 4-1-3-2 (un ext)
43% Balbezit 57%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 66
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 66.6
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitmuntend
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves geeft de bal voor. Inworp. Suárez Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulpeşean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brătescu trapt de bal weg van het doel. Gotor kopt de bal weg. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... Brătescu bokst de bal weg. Rycerz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiarelli zal de hoekschop nemen. Labaka Zurriarain springt en kopt de bal. Brătescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Klungelig pakt Labaka Zurriarain de bal. Uriz speelt de bal door. Iruretagoyena geeft de bal voor. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brătescu met een harde bal richting middenveld. Vulpeşean kopt de bal weg. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:1

11e minuut.
Vulpeşean speelt de bal door. Pilart rent richting de bal. Pilart passt de bal met de wreef. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pilart passt de bal zonder na te denken. Rycerz is nu in balbezit. Castro Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Brătescu bokst de bal weg.

13e minuut.
Brătescu speelt de bal door. Bergh kopt de bal weg. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel. Castro Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Brătescu niet meer kan verder spelen. Arabidurrutia komt het veld opgelopen. Pilart met een snelle inworp. Vulpeşean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arjona trapt de bal weg van het doel. Suárez Santos kopt de bal weg. Chiarelli kan de bal niet met de borst controleren. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:2

17e minuut.
Bergh speelt de bal door. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rycerz de bal. Rycerz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arabidurrutia trapt de bal weg. Chiarelli kopt de bal weg. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:3

18e minuut.
Gotor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aragón de bal. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Chiarelli met de inworp. Bergh geeft de bal voor. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:4

20e minuut.
Cebrián probeert naar een medespeler te passen. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz passt de bal zonder na te denken. Labaka Zurriarain heeft problemen om de bal te vangen. Labaka Zurriarain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chiarelli rent richting de bal. Chiarelli geeft een hoge lob. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz schiet op doel. Arabidurrutia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:5

23e minuut.
Chiarelli is nu in balbezit. Chiarelli geeft een lange en hoge pass. Arabidurrutia met een sublieme pass. Vulpeşean kopt de bal weg. Rycerz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pilart verovert de bal door een tackle van achteren. Pilart probeert naar een medespeler te passen. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Arjona probeert de bal aan de voet te houden. Arabidurrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bergh kopt de bal weg. Daar is Labaka Zurriarain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labaka Zurriarain met een sublieme pass. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arabidurrutia met een sublieme pass. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arabidurrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arabidurrutia met een sublieme pass. Vulpeşean kopt de bal weg. Rycerz probeert de bal met de borst te controleren. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Arabidurrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Labaka Zurriarain passt de bal zonder na te denken. Chiarelli rent richting de bal. Chiarelli passt de bal met de wreef. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:6

33e minuut.
Iruretagoyena is nu in balbezit. Vulpeşean onderschept slim de pass. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:7

34e minuut.
Cebrián rent richting de bal. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain passt de bal zonder na te denken. Pilart is nu in balbezit. Pilart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vulpeşean met een sublieme pass. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain probeert naar een medespeler te passen. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Chiarelli rent richting de bal. Chiarelli passt de bal met de wreef. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... Arabidurrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Gotor kopt de bal weg. Daar is Vulpeşean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Daar is Rycerz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Chiarelli kopt de bal weg. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilart speelt de bal door. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... Arabidurrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Arjona probeert naar een medespeler te passen. Chiarelli rent richting de bal. Chiarelli probeert naar een medespeler te passen. Labaka Zurriarain heeft problemen om de bal te vangen. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:8

44e minuut.
Bergh met een sublieme pass. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topotamadre Team 92%, ventura c.f. 8%.
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:8

47e minuut.
Pilart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean geeft een hoge lob. Rycerz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Arjona trapt de bal weg van het doel. Vulpeşean kopt de bal weg. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:9

49e minuut.
Alves geeft een hoge lob. Daar is Suárez Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez Santos met een sublieme pass. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arjona trapt de bal weg. Chiarelli speelt de bal door. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chiarelli rent richting de bal. Chiarelli passt de bal zonder na te denken. Vulpeşean is nu in balbezit. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Iruretagoyena is nu in balbezit. Suárez Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Santos passt de bal zonder na te denken. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Peraj speelt de bal door. Chiarelli is nu in balbezit. Chiarelli haalt uit met een fantastische trap. Pilart geeft een lange en hoge pass. Rycerz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:10

61e minuut.
Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pilart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilart speelt de bal door. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Castro Santos de bal onder controle te krijgen. Chiarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarelli geeft een lange en hoge pass. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:11

65e minuut.
Chiarelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Labaka Zurriarain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uriz rent richting de bal. Labaka Zurriarain onderschept slim de pass. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gandolfo is nu in balbezit. Rycerz onderschept slim de pass. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:12

66e minuut.
Pilart probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean speelt de bal door. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:13

69e minuut.
Chiarelli geeft een hoge lob. Arabidurrutia probeert naar een medespeler te passen. Chiarelli kopt de bal weg. Labaka Zurriarain heeft problemen om de bal te vangen. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Chiarelli kopt de bal weg. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz passt de bal in één keer door. Pilart rent richting de bal. Pilart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rycerz is nu in balbezit. Rycerz passt de bal zonder na te denken. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Labaka Zurriarain heeft problemen om de bal te vangen. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pilart speelt de bal door. Rycerz heeft problemen om de bal te vangen. Rycerz passt de bal in één keer door. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:14

75e minuut.
Suárez Santos speelt de bal door. Rycerz is nu in balbezit. Gandolfo rent richting de bal. Rycerz onderschept slim de pass. Rycerz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilart zal de hoekschop nemen. Labaka Zurriarain krijgt zijn hoofd ertegen. Arabidurrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Rycerz kan de bal niet met de borst controleren. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:15

77e minuut.
Chiarelli passt de bal zonder na te denken. Bergh met een sublieme pass. Pilart rent richting de bal. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Arabidurrutia bokst de bal weg.

80e minuut.
Chiarelli probeert naar een medespeler te passen. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain geeft een lange en hoge pass. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:16

81e minuut.
Pilart met de inworp. Vulpeşean met een sublieme pass. Rycerz heeft problemen om de bal te vangen. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Arabidurrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:17

83e minuut.
Cebrián rent richting de bal. Cebrián geeft de bal voor. Vulpeşean kopt de bal weg. Daar is Rycerz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rycerz schiet op doel. Arabidurrutia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castro Santos is nu in balbezit. Labaka Zurriarain verovert de bal door een tackle van achteren. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:18

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiarelli met een snelle inworp. Bergh geeft een hoge lob. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bergh kopt de bal weg. Pilart met een sublieme pass. Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vulpeşean controleert de bal met de borst. Vulpeşean speelt de bal door. Daar is Castro Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Arjona met een harde bal richting middenveld. Chiarelli kopt de bal weg. Daar is Labaka Zurriarain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. Arjona probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Arabidurrutia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Arabidurrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Castro Santos de bal. Arabidurrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:19

90e minuut.
Labaka Zurriarain controleert de bal met de borst. Labaka Zurriarain passt de bal in één keer door. Chiarelli geeft de bal voor. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topotamadre Team 89%, ventura c.f. 11%.
Topotamadre Team - ventura c.f. 0:19