Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CR7 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3293
FC Rebstein Kreisliga United
HOTATTACK2 Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
38.8 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten excellent
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


12e minuut.
Tworkowski speelt de bal door. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Herren zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Herren moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Herren schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Leyman heeft problemen om de bal te vangen. Payno verovert de bal door een tackle van achteren. Payno geeft een lange en hoge pass. Pioletti geeft de bal voor. Leyman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gaspa is nu in balbezit. Pioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioletti probeert naar een medespeler te passen. Jícha rent richting de bal. Jícha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kreisliga United 0:1

23e minuut.
Birlic onderschept slim de pass. Birlic geeft een lange en hoge pass. Jícha kopt de bal weg. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Jícha de bal. Payno bereikt de bal nog maar net als eerste. Jícha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Payno raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Payno kan niet meer verder spelen. Adão komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tworkowski met een sublieme pass. Jícha is nu in balbezit. Jícha draait met de bal, schiet en ... Sutter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kreisliga United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 65%, Kreisliga United 35%.
FC Rebstein - Kreisliga United 0:2

47e minuut.
Orbe is nu in balbezit. Orbe geeft een hoge lob. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Vinhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kreisliga United 0:3

59e minuut.
Gaspa speelt de bal door. Daar is Leyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter rent richting de bal. Jícha onderschept slim de pass. Jícha draait met de bal, schiet en ... Vinhas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ettner komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Doeltrap. García Rivas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Fluderski verovert de bal door een tackle van achteren. Fluderski geeft een hoge lob. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ... Ettner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Kreisliga United 0:4

88e minuut.
Tworkowski is nu in balbezit. Tworkowski speelt de bal door. Leyman is nu in balbezit. Leyman schiet op doel. Praščević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orbe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leyman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 64%, Kreisliga United 36%.
FC Rebstein - Kreisliga United 0:4