Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lőricz Rubint Stadion
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5188
Diósgyőri Csibészek Akadémiája Sliema Wanderers FC
copygeneral Tactiek McDonuts
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 44.2
good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


19e minuut.
Peplow bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubint bereikt de bal nog maar net als eerste. Peplow onderschept slim de pass. Peplow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sobieszewski kopt de bal weg. Karinthy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peplow de bal. Popović bereikt de bal nog maar net als eerste. Popović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bezerédi rent richting de bal. Bezerédi probeert naar een medespeler te passen. Jelovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelovac haalt uit met een fantastische trap. Bonavia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Popović passt de bal zonder na te denken. Peplow is nu in balbezit. Chlupáč is nu in balbezit. Peplow verovert de bal door een tackle van achteren. Peplow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 44%, Sliema Wanderers FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Sliema Wanderers FC 0:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Elliotsson niet meer kan verder spelen. Fonk komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bezerédi passt de bal in één keer door. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vincenti. Sobieszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sobieszewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bezerédi met een sublieme pass. Rubint rent richting de bal. Rubint passt de bal met de wreef. Peplow is nu in balbezit. Peplow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Chlupáč verovert de bal door een tackle van achteren. Chlupáč geeft een lange en hoge pass. Jelovac kopt de bal weg. Čusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Čusto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Chlupáč verovert de bal door een tackle van achteren. Chlupáč geeft een hoge lob. Čusto rent richting de bal. Čusto haalt uit met een fantastische trap. Fonk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Sliema Wanderers FC 1:0

79e minuut.
Chlupáč is nu in balbezit. Chlupáč geeft de bal voor. Bonavia heeft problemen om de bal te vangen. Jelovac is nu in balbezit. Jelovac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bezerédi probeert de bal aan de voet te houden. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonavia onderschept slim de pass. Jelovac onderschept slim de pass. Jelovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Sliema Wanderers FC 2:0

83e minuut.
Jelovac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diósgyőri Csibészek Akadémiája 27%, Sliema Wanderers FC 73%.
Diósgyőri Csibészek Akadémiája - Sliema Wanderers FC 2:0