Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 23:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Darkneloht Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9662
Runegeret osy
Djh 1.2 Tactiek aaaa
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 25.4
redelijk Schieten slecht
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


9e minuut.
Vârtejaru onderschept slim de pass. Vârtejaru passt de bal zonder na te denken. Fajdowicz rent richting de bal. Seguel verovert de bal door een tackle van achteren. Seguel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Szubartowski heeft problemen om de bal te vangen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter is nu in balbezit. Tveter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ghiani zal de hoekschop nemen. Daar is Seguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter schiet op doel. Catinca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tveter draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Catinca de bal. Seguel is nu in balbezit. Seguel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - osy 1:0

28e minuut.
Vârtejaru verovert de bal door een tackle van achteren. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguel onderschept slim de pass. Seguel schiet op doel. Wilimowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilimowski trapt de bal weg van het doel. Ebetürk kopt de bal weg. Tveter rent richting de bal. Tveter schiet op doel. Wilimowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ghiani neemt de hoekschop. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - osy 2:0

31e minuut.
Marzec controleert de bal met de borst. Marzec passt de bal in één keer door. Ebetürk rent richting de bal. Seguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 33%, osy 67%.
Runegeret - osy 2:0

46e minuut.
Tomborowski komt het veld opgelopen. Wenowaty komt het veld opgelopen. Pisoń komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tveter rent richting de bal. Pisoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca onderschept slim de pass. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter draait met de bal, schiet en ... Wilimowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiani met de inworp. Tveter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Seguel de bal. Seguel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - osy 3:0

56e minuut.
Tveter geeft een lange en hoge pass. Tomborowski kopt de bal weg. Szubartowski heeft problemen om de bal te vangen. Catinca is nu in balbezit. Catinca draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - osy 4:0

80e minuut.
Marzec rent richting de bal. Ebetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ebetürk speelt de bal door. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szubartowski geeft een hoge lob. Inworp. Vârtejaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seguel is nu in balbezit. Seguel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Pisoń de bal. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter passt de bal met de wreef. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Wilimowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 30%, osy 70%.
Runegeret - osy 4:0