Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Fc.Poiana FC Csobotfalva
CL extrema Tactiek SC Csikszereda
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 6
76.1 gemiddelde waardering 62.5
briljant Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Vandebroek kopt de bal weg. Chitic is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żulewski zal de hoekschop nemen. Vandebroek springt en kopt de bal. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Gioga kopt de bal weg. Osial controleert de bal met de borst. Żulewski geeft de bal voor. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Torres met een snelle inworp. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - FC Csobotfalva 1:0

27e minuut.
Donaubauer is nu in balbezit. Ledezma onderschept slim de pass. Torres begaat een overtreding. Ledezma roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ledezma kan niet meer verder spelen. Biaram komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Osial rent richting de bal. Donaubauer verovert de bal door een tackle van achteren. Donaubauer geeft een hoge lob. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek geeft een hoge lob. Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Beckham met een harde bal richting middenveld. Torres met een sublieme pass. Kıpırdamaz met een sublieme pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 43%, FC Csobotfalva 57%.
Fc.Poiana - FC Csobotfalva 1:0

47e minuut.
Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal in één keer door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - FC Csobotfalva 2:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meir met de inworp. Maguinho speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gorie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żulewski met een snelle inworp. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Vandebroek maakt een snoekduik en kopt de bal. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - FC Csobotfalva 3:0

56e minuut.
Kıpırdamaz kopt de bal weg. Torres geeft de bal voor. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Żulewski passt de bal zonder na te denken. Donaubauer speelt de bal door. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Chitic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čaňo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Čaňo kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - FC Csobotfalva 4:0

69e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft een hoge lob. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Vandebroek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Angélico maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gioga met de inworp. Torres geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - FC Csobotfalva 5:0

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zekić niet meer kan verder spelen. Leindler komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Meir met de inworp. Żulewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kıpırdamaz de bal. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Vandebroek maakt een snoekduik en kopt de bal. Leindler bokst de bal weg.

84e minuut.
Żulewski passt de bal in één keer door. Kıpırdamaz is nu in balbezit. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Vandebroek maakt een snoekduik en kopt de bal. Leindler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - FC Csobotfalva 6:0

86e minuut.
Čaňo passt de bal zonder na te denken. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Vandebroek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - FC Csobotfalva 7:0

88e minuut.
Żulewski passt de bal zonder na te denken. Maguinho speelt de bal door. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Vandebroek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 27%, FC Csobotfalva 73%.
Fc.Poiana - FC Csobotfalva 7:0