Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Erőss Zsolt
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC Csobotfalva Universitatea Cluj-Napoca
SC Csikszereda Tactiek U 523
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
67.9 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Sruthi geeft een lange en hoge pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata probeert naar een medespeler te passen. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

14e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Sruthi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ayoğlu de bal. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Zekić bokst de bal weg.

16e minuut.
Meir is nu in balbezit. Gioga onderschept slim de pass. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft een hoge lob. Zamfir springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft de bal voor. Zamfir kopt de bal weg. Hirata is nu in balbezit. Hirata geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hirata verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir is nu in balbezit. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma is nu in balbezit. Meir is nu in balbezit. Meir geeft een lange en hoge pass. Osial maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Milin geeft de bal voor. Sruthi speelt de bal door. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 57%, Universitatea Cluj-Napoca 43%.
FC Csobotfalva - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

46e minuut.
Sruthi passt de bal met de wreef. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Czyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi rent richting de bal. Sruthi passt de bal met de wreef. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mowlik kopt de bal weg. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ayoğlu krijgt een gele kaart. Zamfir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamfir kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

76e minuut.
Peralta met een snelle inworp. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal met de wreef. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 52%, Universitatea Cluj-Napoca 48%.
FC Csobotfalva - Universitatea Cluj-Napoca 0:3