Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 17:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fractura Expuesta
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Batacazo FC ✧Captain Sài Gòn✧
LugarParaSponsor Tactiek 5-2-1-2 Left
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64 gemiddelde waardering 69.7
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Gałek met een sublieme pass. Tarazona is nu in balbezit. Tarazona passt de bal zonder na te denken. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazcı passt de bal in één keer door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batacazo FC - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:0

23e minuut.
Sazcı passt de bal met de wreef. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo passt de bal met de wreef. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tarazona rent richting de bal. Tarazona met een sublieme pass. Marinescu rent richting de bal. Marinescu haalt uit met een fantastische trap. Rotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cervilla is nu in balbezit. Cervilla geeft de bal voor. Daar is Van Blerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Ytreland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atanasio onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cervilla zal de hoekschop nemen. Tilincă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Buitenspel voor Marinescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Kabelev komt het veld opgelopen. Končarević komt het veld opgelopen. Vengl komt het veld opgelopen. Tatoyan komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Rotaru neemt vlug de vrije trap. Krasnoperov kopt de bal weg. Končarević met een sublieme pass. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan schiet op doel. Rotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kabelev met een snelle inworp. Tilincă is nu in balbezit. Tapušković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tapušković krijgt een gele kaart. Tilincă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batacazo FC 62%, ✧Captain Sài Gòn✧ 38%.
Batacazo FC - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:0

54e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Sazcı onderschept slim de pass. Sazcı passt de bal zonder na te denken. Končarević is nu in balbezit. Končarević geeft een lange en hoge pass. Rotaru bokst de bal weg.

58e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Atanasio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tilincă. Tilincă krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Setikovský passt de bal in één keer door. Tapış bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazcı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sazcı krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Sazcı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cagna komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Končarević verovert de bal door een tackle van achteren. Končarević geeft een lange en hoge pass. Vengl rent richting de bal. Vengl draait met de bal, schiet en ... Rotaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batacazo FC - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batacazo FC 53%, ✧Captain Sài Gòn✧ 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batacazo FC - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:1