Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. LANUS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6600
F.C. LANUS A.C.S.S. Callatis Mangalia
ncaa Tactiek NC
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten average
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


13e minuut.
Coruja probeert naar een medespeler te passen. Ertunç heeft problemen om de bal te vangen. Ertunç geeft de bal voor. Fam rent richting de bal. Fam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
De Gruyter met een sublieme pass. Tybora rent richting de bal. Tybora passt de bal in één keer door. Lafuente Sancha rent richting de bal. Lafuente Sancha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Şofrone is nu in balbezit. Şofrone passt de bal met de wreef. Ertunç met een sublieme pass. Lafuente Sancha rent richting de bal. Lafuente Sancha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Diaconeasa rent richting de bal. Şofrone onderschept slim de pass. Apostu onderschept slim de pass. Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Fam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Deraković geeft een hoge lob. Apostu is nu in balbezit. Fam is nu in balbezit. Fam schiet op doel. Velican werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 1:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minciună komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LANUS 39%, A.C.S.S. Callatis Mangalia 61%.
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 1:0

55e minuut.
Pavićević haalt uit met een fantastische trap. Tracz probeert naar een medespeler te passen. Lafuente Sancha kopt de bal weg. Pavićević rent richting de bal. Pavićević draait met de bal, schiet en ... Tracz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Deraković onderschept slim de pass. Deraković passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam onderschept slim de pass. Fam draait met de bal, schiet en ... Minciună verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diaconeasa zal de hoekschop nemen. Tracz kopt de bal weg. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LANUS 44%, A.C.S.S. Callatis Mangalia 56%.
F.C. LANUS - A.C.S.S. Callatis Mangalia 1:0