Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SAHİL KORUMA 1856
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7872
KIYI EMNİYETİ 1856 YY_Deniz FK
5212 Tactiek Defans&atack
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 35
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Szumski met een sublieme pass. Basmacı is nu in balbezit. Basmacı passt de bal in één keer door. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Adıyamanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyamanlı speelt de bal door. Klungelig pakt Tuğalp de bal. Tuğalp schiet op doel. Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 1:0

10e minuut.
Szumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Basmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Basmacı passt de bal met de wreef. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Şırnaklılar geeft de bal voor. N`Diaye kopt de bal weg. Hackl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Gollovitzer de bal. Gollovitzer met een sublieme pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 2:0

17e minuut.
Şırnaklılar passt de bal in één keer door. Hackl rent richting de bal. Hackl passt de bal in één keer door. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gazalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp rent richting de bal. Gazalcı is nu in balbezit. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gollovitzer probeert naar een medespeler te passen. Szumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp is nu in balbezit. Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gazalcı speelt de bal door. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaban is nu in balbezit. Tuğalp verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğalp schiet op doel. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Gazalcı de bal onder controle te krijgen. Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer passt de bal met de wreef. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer passt de bal zonder na te denken. Gazalcı probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Arnal kan de bal niet met de borst controleren. Arnal probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Gollovitzer de bal onder controle te krijgen. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Mucha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 26%, YY_Deniz FK 74%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 2:0

47e minuut.
Arnal kopt de bal weg. Arkın heeft problemen om de bal te vangen. Gazalcı rent richting de bal. Gazalcı geeft een hoge lob. Tuğalp maakt een snoekduik en kopt de bal. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Socha probeert de bal aan de voet te houden. Tekerlek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szumski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Basmacı is nu in balbezit. Basmacı met een sublieme pass. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 3:0

65e minuut.
Gazalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazalcı passt de bal in één keer door. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 4:0

68e minuut.
Basmacı kan de bal niet met de borst controleren. Basmacı geeft de bal voor. Klungelig pakt Tektaban de bal. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Mucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gazalcı rent richting de bal. Seyitonbaşı onderschept slim de pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 5:0

70e minuut.
Szumski probeert naar een medespeler te passen. Seyitonbaşı rent richting de bal. Tuğalp onderschept slim de pass. Daar is Tuğalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Mucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Iarmolatu passt de bal met de wreef. Szumski geeft de bal voor. Klungelig pakt Arkın de bal. Gazalcı rent richting de bal. Gazalcı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gazalcı speelt de bal door. Daar is Tuğalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğalp passt de bal in één keer door. Gazalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazalcı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Szumski rent richting de bal. Szumski met een sublieme pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 6:0

80e minuut.
Klungelig pakt Şırnaklılar de bal. Rize rent richting de bal. Gazalcı verovert de bal door een tackle van achteren. Gazalcı haalt uit met een fantastische trap. Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Gollovitzer passt de bal zonder na te denken. Szumski met een sublieme pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 7:0

88e minuut.
Szumski speelt de bal door. Tuğalp is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szumski zal de hoekschop nemen. Tuğalp springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 28%, YY_Deniz FK 72%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - YY_Deniz FK 7:0