Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ajansspor.com Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4899
ajansspor.com Manchester Of Miszczu United
e523 Tactiek miszcza 3x11
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 48.3
average Schieten formidable
weak Passen average
average Verdedigen very good


2e minuut.
Francescoli kopt de bal weg. Maserati is nu in balbezit. Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati verovert de bal door een tackle van achteren. Maserati schiet op doel. Karan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mardin rent richting de bal. Maserati verovert de bal door een tackle van achteren. Maserati passt de bal zonder na te denken. Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Drážka kan de bal niet met de borst controleren. Bracci is nu in balbezit. Bracci probeert naar een medespeler te passen. Pestano is nu in balbezit. Pestano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:1

10e minuut.
Francescoli is nu in balbezit. Francescoli probeert naar een medespeler te passen. Maserati is nu in balbezit. Opriş rent richting de bal. Opriş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Türkkorkmaz rent richting de bal. Pestano onderschept slim de pass. Pestano passt de bal met de wreef. Opriş rent richting de bal. Opriş haalt uit met een fantastische trap. Karan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Türkkorkmaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuczyński met een snelle inworp. Opriş rent richting de bal. Opriş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Sürülmez de bal. Francescoli onderschept slim de pass. Francescoli probeert naar een medespeler te passen. Opriş rent richting de bal. Opriş schiet op doel. Karan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Maserati passt de bal zonder na te denken. Łuczyński met een sublieme pass. Opriş is nu in balbezit. Opriş schiet op doel. Karan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:2

27e minuut.
Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz rent richting de bal. Opriş onderschept slim de pass. Opriş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Bracci rent richting de bal. Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracci verovert de bal door een tackle van achteren. Pestano rent richting de bal. Pestano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Türkkorkmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bracci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pestano is nu in balbezit. Pestano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 64%, Manchester Of Miszczu United 36%.
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:3

46e minuut.
Sürülmez is nu in balbezit. Łuczyński onderschept slim de pass. Łuczyński probeert naar een medespeler te passen. Opriş rent richting de bal. Opriş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Bracci is nu in balbezit. Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardin begaat een overtreding. Mardin krijgt een gele kaart. Pestano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francescoli met een snel genomen vrije trap. Łuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Łuczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:4

53e minuut.
Mardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardin passt de bal zonder na te denken. Maserati rent richting de bal. Maserati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Türkkorkmaz geeft de bal voor. Inworp. Bracci met de inworp. Klungelig pakt Pestano de bal. Pestano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:5

59e minuut.
Walter rent richting de bal. Francescoli verovert de bal door een tackle van achteren. Francescoli speelt de bal door. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pestano rent richting de bal. Pestano haalt uit met een fantastische trap. Karan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:6

60e minuut.
Błażkiewicz komt het veld opgelopen. Shilkov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Türkkorkmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bracci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pestano is nu in balbezit. Pestano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Faganelli komt het veld opgelopen. Kompánek komt het veld opgelopen. Bracci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pestano is nu in balbezit. Pestano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Faganelli onderschept slim de pass. Faganelli geeft de bal voor. Daar is Shilkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vergnes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altınçağ. Vergnes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Błażkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Opriş kopt de bal weg. Pestano rent richting de bal. Pestano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Opriş is nu in balbezit. Opriş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:7

82e minuut.
Kalita geeft een hoge lob. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov passt de bal zonder na te denken. Pestano is nu in balbezit. Pestano schiet op doel. Paal! Shilkov heeft problemen om de bal te vangen. Shilkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:8

85e minuut.
Balcıoğlu is nu in balbezit. Bracci verovert de bal door een tackle van achteren. Bracci geeft de bal voor. Klungelig pakt Kalita de bal. Opriş rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:9

87e minuut.
Kompánek met een sublieme pass. Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano passt de bal met de wreef. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracci passt de bal met de wreef. Pestano rent richting de bal. Pestano schiet op doel. Karan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ajansspor.com 84%, Manchester Of Miszczu United 16%.
ajansspor.com - Manchester Of Miszczu United 0:10