Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cosmos Kick Field
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2960
BlueStar FC Eulach
Bulgursalat Tactiek V1
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.4 gemiddelde waardering 41.8
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Mc Donald met een sublieme pass. Ambühl is nu in balbezit. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande draait met de bal, schiet en ... Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 0:1

8e minuut.
Rezzonico passt de bal zonder na te denken. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verhüterli. Verhüterli krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mc Donald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Röthlisberger probeert naar een medespeler te passen. Rau rent richting de bal. Rau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande geeft een hoge lob. Dürst is nu in balbezit. Dürst haalt uit met een fantastische trap. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 0:2

23e minuut.
Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Röthlisberger verovert de bal door een tackle van achteren. Kaiser is nu in balbezit. Röthlisberger onderschept slim de pass. Röthlisberger haalt uit met een fantastische trap. Marcodona bokst de bal weg.

28e minuut.
Brügger is nu in balbezit. Gut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brügger raakt geblesseerd tijdens het duel. Brügger met een snel genomen vrije trap. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 0:3

36e minuut.
Ambühl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gut maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Küsser onderschept slim de pass. Küsser geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Glauser rent richting de bal. Rezzonico verovert de bal door een tackle van achteren. Rezzonico met een sublieme pass. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 54%, FC Eulach 46%.
BlueStar - FC Eulach 0:3

49e minuut.
Gut passt de bal in één keer door. Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaiser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Röthlisberger raakt geblesseerd tijdens het duel. Röthlisberger zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 1:3

53e minuut.
Glauser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rezzonico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürst draait met de bal, schiet en ... Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Maus de bal. Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 1:4

57e minuut.
Casagrande neemt de hoekschop. Verhüterli kan de bal niet met de borst controleren. Rezzonico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezzonico geeft een hoge lob. Ambühl rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Verhüterli passt de bal zonder na te denken. Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Küsser rent richting de bal. Küsser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 2:4

71e minuut.
Küsser controleert de bal met de borst. Röthlisberger rent richting de bal. Röthlisberger schiet op doel. Küsser probeert de bal aan de voet te houden. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - FC Eulach 3:4

82e minuut.
Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli passt de bal in één keer door. Kaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Röthlisberger verovert de bal door een tackle van achteren. Röthlisberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 49%, FC Eulach 51%.
BlueStar - FC Eulach 3:4