Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HFC Haarlem Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10068
HFC Haarlem buddie
Jos Tactiek jos
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
27 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten weak
adequate Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Marsman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oude Kamphuis met een snelle inworp. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel. Distelbrink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oude Kamphuis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Sporkslede speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oude Kamphuis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Paal! Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Distelbrink trapt de bal weg van het doel. Daar is Sporkslede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oude Kamphuis is nu in balbezit. Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Distelbrink trapt de bal weg van het doel. Sporkslede kopt de bal weg. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Oude Kamphuis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede schiet op doel. Distelbrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 1:0

27e minuut.
Oude Kamphuis met een sublieme pass. Brands probeert naar een medespeler te passen. Wels rent richting de bal. Wels geeft een lange en hoge pass. Sporkslede maakt een snoekduik en kopt de bal. Distelbrink bokst de bal weg. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Marsman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oude Kamphuis met de inworp. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Distelbrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Oude Kamphuis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Šehović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oude Kamphuis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 44%, buddie 56%.
HFC Haarlem - buddie 2:0

46e minuut.
Winter probeert naar een medespeler te passen. Dijk rent richting de bal. Dijk geeft een lange en hoge pass. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Distelbrink bokst de bal weg.

48e minuut.
Oude Kamphuis is nu in balbezit. Sporkslede rent richting de bal. Oude Kamphuis rent richting de bal. Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sporkslede schiet op doel. Inworp. Distelbrink met een snelle inworp. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 3:0

54e minuut.
Oude Kamphuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede met een sublieme pass. Bakkati rent richting de bal. Bakkati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bakkati rent richting de bal. Bakkati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 4:0

58e minuut.
Inworp. Sporkslede met een snelle inworp. Dijk rent richting de bal. Dijk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijk rent richting de bal. Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Distelbrink trapt de bal weg. Inworp. Sporkslede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winter rent richting de bal. Winter haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen bokst de bal weg.

72e minuut.
Doeltrap. Pluijmen met een harde bal richting middenveld. Sporkslede is nu in balbezit. Oude Kamphuis onderschept slim de pass. Oude Kamphuis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cosma rent richting de bal. Oude Kamphuis heeft problemen om de bal te vangen. Cosma onderschept slim de pass. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel. Paal! Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Distelbrink probeert naar een medespeler te passen. Oude Kamphuis rent richting de bal. Oude Kamphuis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 47%, buddie 53%.
HFC Haarlem - buddie 4:0