Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Allright Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3572
Allright BAD
Portocala™ Tactiek ftt
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
32.9 gemiddelde waardering 29.5
matig Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


40e minuut.
Verlinden kopt de bal weg. Paganel rent richting de bal. Paganel passt de bal in één keer door. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Floricioiu speelt de bal door. Sáenz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cosma. Sáenz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sáenz kan niet meer verder spelen. Gülaçar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 31%, BAD 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Allright - BAD 0:0

57e minuut.
Gülaçar probeert naar een medespeler te passen. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu probeert naar een medespeler te passen. Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülaçar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Źdźbło komt het veld opgelopen. Herold komt het veld opgelopen. Kermans komt het veld opgelopen. Aliancki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vaňous verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňous probeert naar een medespeler te passen. Boran bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Stoichiţă met een sublieme pass. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous geeft de bal voor. Paganel is nu in balbezit. Paganel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paganel is nu in balbezit. Paganel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dimitrescu met de inworp. Cetină rent richting de bal. Cetină geeft een lange en hoge pass. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina passt de bal in één keer door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - BAD 0:1

82e minuut.
Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Vaňous rent richting de bal. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap. Aliancki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - BAD 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 45%, BAD 55%.
Allright - BAD 0:2