Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC SimoPuulaaki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3184
FC SimoPuulaaki Bursaspor Kulübü Derneği
TH3 Tactiek TEKSAS
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 47.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Fer onderschept slim de pass. Bleda rent richting de bal. Bleda geeft de bal voor. Fer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 1:0

7e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moors is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fer. Fer krijgt een gele kaart. Moors wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Kaitala probeert naar een medespeler te passen. Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Saarenaho rent richting de bal. Saarenaho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bleda de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Manuppella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan geeft een hoge lob. Saarenaho rent richting de bal. Saarenaho draait met de bal, schiet en ... Skrzypek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Pehkola geeft een hoge lob. Kaitala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaitala geeft een hoge lob. Fer rent richting de bal. Fer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşan probeert naar een medespeler te passen. Saarenaho rent richting de bal. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harittu draait met de bal, schiet en ... Skrzypek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saarenaho is nu in balbezit. Saarenaho schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 2:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan passt de bal zonder na te denken. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 2:1

26e minuut.
Kaitala geeft een lange en hoge pass. Harittu kopt de bal weg. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho schiet op doel. Skrzypek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 3:1

39e minuut.
Kaitala is nu in balbezit. Kaitala passt de bal zonder na te denken. Saarenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenaho draait met de bal, schiet en ... Skrzypek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 4:1

43e minuut.
Mindonnet passt de bal in één keer door. Manuppella bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuppella met een sublieme pass. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 49%, Bursaspor Kulübü Derneği 51%.
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 4:1

51e minuut.
Kaitala passt de bal zonder na te denken. Saarenaho rent richting de bal. Płatek is nu in balbezit. Saarenaho verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenaho schiet op doel. Skrzypek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harittu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Virtamaa geeft de bal voor. Płatek heeft problemen om de bal te vangen. Harittu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer draait met de bal, schiet en ... Skrzypek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kaitala verovert de bal door een tackle van achteren. Kaitala geeft een hoge lob. Saarenaho kopt de bal weg. Daar is Fer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Manuppella probeert de bal aan de voet te houden. Pleşan geeft de bal voor. Fer rent richting de bal. Fer schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Virtamaa heeft problemen om de bal te vangen. Manuppella rent richting de bal. Manuppella passt de bal zonder na te denken. Hrůza rent richting de bal. Hrůza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Manuppella kopt de bal weg. Daar is Vahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardales haalt uit met een fantastische trap. Vuorilinna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 4:2

70e minuut.
Kaitala met een sublieme pass. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Saarenaho rent richting de bal. Saarenaho haalt uit met een fantastische trap. Skrzypek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pleşan geeft de bal voor. Moors geeft de bal voor. Manuppella rent richting de bal. Pleşan verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşan geeft de bal voor. Skrzypek bokst de bal weg.

80e minuut.
Manuppella onderschept slim de pass. Manuppella geeft een hoge lob. Hrůza rent richting de bal. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. Vuorilinna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 4:3

81e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan speelt de bal door. Klungelig pakt Płatek de bal. Saarenaho onderschept slim de pass. Saarenaho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek geeft de bal voor. Virtamaa heeft problemen om de bal te vangen. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kaitala verovert de bal door een tackle van achteren. Kaitala speelt de bal door. Klungelig pakt Fer de bal. Fer schiet op doel. Skrzypek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SimoPuulaaki 44%, Bursaspor Kulübü Derneği 56%.
FC SimoPuulaaki - Bursaspor Kulübü Derneği 5:3