Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Steaua lu Manole Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3388
Steaua lu Manole VIRTUS
ctd_e_e_sus Tactiek 532köz
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
35.4 gemiddelde waardering 55.5
weak Schieten formidable
average Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Graczyk onderschept slim de pass. Graczyk geeft de bal voor. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - VIRTUS 0:1

6e minuut.
Janák is nu in balbezit. Graczyk onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vadkerti neemt de hoekschop. Muzyka maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Neculñir passt de bal in één keer door. Epure probeert de bal met de borst te controleren. Vadkerti speelt de bal door. Graczyk is nu in balbezit. Graczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Petković geeft een lange en hoge pass. Bastos probeert de bal aan de voet te houden. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Graczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Graczyk schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu begaat een overtreding. Hải Khôi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hải Khôi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Houston geeft een hoge lob. Muzyka rent richting de bal. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - VIRTUS 0:2

31e minuut.
Vadkerti passt de bal met de wreef. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Graczyk rent richting de bal. Graczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu speelt de bal door. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - VIRTUS 0:3

44e minuut.
Bastos heeft problemen om de bal te vangen. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Graczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - VIRTUS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 72%, VIRTUS 28%.
Steaua lu Manole - VIRTUS 0:4

49e minuut.
Graczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Graczyk met een sublieme pass. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - VIRTUS 0:5

51e minuut.
Petković probeert naar een medespeler te passen. Janák met een sublieme pass. Graczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Graczyk schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - VIRTUS 0:6

53e minuut.
Vadkerti verovert de bal door een tackle van achteren. Janák rent richting de bal. Vadkerti verovert de bal door een tackle van achteren. Vadkerti haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković passt de bal in één keer door. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Houston kopt de bal weg. Vadkerti rent richting de bal. Vadkerti passt de bal in één keer door. Graczyk rent richting de bal. Graczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Vavilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzyka rent richting de bal. Muzyka geeft een lange en hoge pass. Graczyk rent richting de bal. Graczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Graczyk onderschept slim de pass. Graczyk passt de bal met de wreef. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - VIRTUS 0:7

80e minuut.
Mureşanu onderschept slim de pass. Mureşanu passt de bal met de wreef. Karakushev speelt de bal door. Vadkerti heeft problemen om de bal te vangen. Vadkerti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vavilov speelt de bal door. Muzyka rent richting de bal. Muzyka passt de bal in één keer door. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 65%, VIRTUS 35%.
Steaua lu Manole - VIRTUS 0:7