Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Royal CF Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2534
Royal CF Montezuma
4_1_3_2 Tactiek moja5
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 28.2
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


10e minuut.
Łukasiak onderschept slim de pass. Štístko onderschept slim de pass. Štístko probeert naar een medespeler te passen. Cacavale rent richting de bal. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Luparini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Wajrak kopt de bal weg. Pancinha rent richting de bal. Zatorski begaat een overtreding. Zatorski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Łukasiak geeft de bal voor. Hernády kopt de bal weg. Štístko probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Montezuma 1:0

21e minuut.
Łukasiak probeert de bal aan de voet te houden. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka passt de bal zonder na te denken. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel. Luparini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Montezuma 2:0

22e minuut.
Mierzeja probeert naar een medespeler te passen. Zatorski heeft problemen om de bal te vangen. Sławoszewski is nu in balbezit. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Cacavale bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Montezuma 3:0

37e minuut.
Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal in één keer door. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... Luparini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Montezuma 4:0

45e minuut.
Pancinha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora met een sublieme pass. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 22%, Montezuma 78%.
Royal CF - Montezuma 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Derwan de bal. Štístko rent richting de bal. Štístko passt de bal in één keer door. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez schiet op doel. Luparini bokst de bal weg.

48e minuut.
Łukasiak probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een hoge lob. Łukasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cacavale krijgt zijn hoofd ertegen. Luparini bokst de bal weg.

53e minuut.
Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka is nu in balbezit. Stenka verovert de bal door een tackle van achteren. Stenka geeft de bal voor. Rodriguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Luparini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Wajrak speelt de bal door. Hernády bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernády geeft de bal voor. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale haalt uit met een fantastische trap. Luparini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zamora met een snelle inworp. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. Cacavale springt en kopt de bal. Luparini bokst de bal weg.

68e minuut.
Zamora geeft een hoge lob. Rodriguez rent richting de bal. Muzyka rent richting de bal. Cacavale verovert de bal door een tackle van achteren. Cacavale draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Wołowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wołowicz passt de bal in één keer door. Stenka probeert naar een medespeler te passen. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hernády passt de bal zonder na te denken. Cacavale is nu in balbezit. Rodriguez rent richting de bal. Cacavale rent richting de bal. Cacavale schiet op doel. Luparini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Montezuma 5:0

75e minuut.
Lamka komt het veld opgelopen. Kordana komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sankiewicz komt het veld opgelopen. Bambosz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grębosz komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lamka passt de bal zonder na te denken. Grębosz is nu in balbezit. Grębosz met een sublieme pass. Sankiewicz is nu in balbezit. Sankiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cacavale is nu in balbezit. Cacavale schiet op doel. Luparini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Montezuma 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 17%, Montezuma 83%.
Royal CF - Montezuma 6:0