Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bertone Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12983
Bertone ARMATA AZZURRA
più 3 Tactiek Ammuinissima888
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 55.6
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ntavatzis geeft een hoge lob. Hortal kopt de bal weg. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Buğday geeft een lange en hoge pass. Ntavatzis probeert naar een medespeler te passen. Piedrahíta heeft problemen om de bal te vangen. Bratwurst rent richting de bal. Bratwurst haalt uit met een fantastische trap. Džambo bokst de bal weg.

9e minuut.
Bogunia met een sublieme pass. Piedrahíta is nu in balbezit. Bratwurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bratwurst geeft de bal voor. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hortal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piedrahíta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Piedrahíta passt de bal zonder na te denken. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şanalır is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piedrahíta neemt de penalty, wat een uithaal! Džambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hortal probeert de bal met de borst te controleren. Kucera onderschept slim de pass. Kucera passt de bal met de wreef. Celestino rent richting de bal. Celestino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Piedrahíta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagana rent richting de bal. Piedrahíta verovert de bal door een tackle van achteren. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - ARMATA AZZURRA 0:1

32e minuut.
Buğday geeft een lange en hoge pass. Piedrahíta kopt de bal weg. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Džambo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hortal passt de bal zonder na te denken. Bratwurst rent richting de bal. Bratwurst passt de bal in één keer door. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Piedrahíta speelt de bal door. Ntavatzis rent richting de bal. Ntavatzis passt de bal in één keer door. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hortal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortal passt de bal met de wreef. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır haalt uit met een fantastische trap. Džambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hortal met de inworp. Bratwurst met een sublieme pass. Hortal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortal geeft een hoge lob. Džambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 74%, ARMATA AZZURRA 26%.
Bertone - ARMATA AZZURRA 0:1

50e minuut.
Profire onderschept slim de pass. Bratwurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratwurst passt de bal in één keer door. Piedrahíta is nu in balbezit. Piedrahíta haalt uit met een fantastische trap. Džambo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Džambo probeert naar een medespeler te passen. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dean is nu in balbezit. Dean geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şanalır de bal. Şanalır schiet op doel. Džambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - ARMATA AZZURRA 0:2

59e minuut.
Bratwurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortal probeert naar een medespeler te passen. Şanalır controleert de bal met de borst. Şanalır schiet op doel. Džambo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - ARMATA AZZURRA 0:3

63e minuut.
Klungelig pakt Fiora de bal. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagana bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta onderschept slim de pass. Piedrahíta schiet op doel. Džambo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ntavatzis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şanalır is nu in balbezit. Piedrahíta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedrahíta schiet op doel. Sanfilippo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Džambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ntavatzis rent richting de bal. Ntavatzis passt de bal met de wreef. Fiora speelt de bal door. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Džambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ntavatzis onderschept slim de pass. Bratwurst probeert naar een medespeler te passen. Piedrahíta rent richting de bal. Piedrahíta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertone - ARMATA AZZURRA 0:4

86e minuut.
Dermul onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celestino met de inworp. Sagginelli rent richting de bal. Sagginelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bratwurst passt de bal zonder na te denken. Hortal rent richting de bal. Hortal passt de bal in één keer door. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertone 70%, ARMATA AZZURRA 30%.
Bertone - ARMATA AZZURRA 0:4