Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 21:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: @cucutaforever Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1008
Clube Atlético Los Borrachos Manyacarajo
são paulo copa Tactiek Ley del Offside
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Yandımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olave onderschept slim de pass. Bica rent richting de bal. Bica draait met de bal, schiet en ... Madsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Bussolotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olave is nu in balbezit. Olave passt de bal met de wreef. Rašetić rent richting de bal. Rašetić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Jurjiu rent richting de bal. Cvrljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jurjiu zijn tegenspeler op de grond. Jurjiu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Chilikov rent richting de bal. Borovci onderschept slim de pass. Borovci probeert naar een medespeler te passen. Bica is nu in balbezit. Bica haalt uit met een fantastische trap. Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Guilera geeft een hoge lob. Abraham kopt de bal weg. Klungelig pakt Bica de bal. Bica schiet op doel. Madsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:1

18e minuut.
Olave is nu in balbezit. Groppelli verovert de bal door een tackle van achteren. Groppelli geeft de bal voor. Bica is nu in balbezit. Bica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Abraham passt de bal zonder na te denken. Olave met een sublieme pass. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić draait met de bal, schiet en ... Madsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:2

32e minuut.
Cvrljak passt de bal met de wreef. Abraham is nu in balbezit. Abraham speelt de bal door. Olave is nu in balbezit. Olave schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorescu komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Jurjiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurjiu passt de bal met de wreef. Dervas speelt de bal door. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Olave passt de bal zonder na te denken. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić passt de bal met de wreef. Olave rent richting de bal. Olave haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abraham geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:3

41e minuut.
Pelayo rent richting de bal. Pelayo geeft de bal voor. Olave is nu in balbezit. Olave schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 82%, Manyacarajo 18%.
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:4

46e minuut.
Barakov komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Abraham speelt de bal door. Kolotov verovert de bal door een tackle van achteren. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Madsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Robak komt het veld opgelopen. Castilla komt het veld opgelopen. Zosulis komt het veld opgelopen. Notaristefano komt het veld opgelopen. Pagani komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas passt de bal zonder na te denken. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave schiet op doel. Madsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:5

64e minuut.
Castilla kopt de bal weg. Jurjiu geeft een hoge lob. Rašetić kopt de bal weg. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:6

66e minuut.
Daar is Girard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagani rent richting de bal. Pagani passt de bal met de wreef. Olave is nu in balbezit. Olave draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vilar kopt de bal weg. Jurjiu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jurjiu zal de hoekschop nemen. Olave maakt een snoekduik en kopt de bal. Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klungelig pakt Rašetić de bal. Pelayo is nu in balbezit. Jurjiu rent richting de bal. Jurjiu geeft de bal voor. Sorescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Abraham passt de bal met de wreef. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Madsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:7

77e minuut.
Zosulis rent richting de bal. Olave onderschept slim de pass. Bussolotto rent richting de bal. Olave onderschept slim de pass. Olave draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Dervas geeft de bal voor. Rašetić kopt de bal weg. Olave is nu in balbezit. Olave draait met de bal, schiet en ... Madsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:8

82e minuut.
Jurjiu onderschept slim de pass. Jurjiu speelt de bal door. Rašetić rent richting de bal. Rašetić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:9

83e minuut.
Guilera geeft een hoge lob. Inworp. Jurjiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rašetić heeft problemen om de bal te vangen. Rašetić schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:10

86e minuut.
Jurjiu probeert naar een medespeler te passen. Olave heeft problemen om de bal te vangen. Yandımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave verovert de bal door een tackle van achteren. Olave draait met de bal, schiet en ... Madsen bokst de bal weg. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 79%, Manyacarajo 21%.
Clube Atlético Los Borrachos - Manyacarajo 0:11