Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LA OllA PoPeRA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6526
La PoP MAChiNE TCB
TrAiNinG 4312 Tactiek 532
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 45.4
good Schieten solid
solid Passen good
average Verdedigen very good


5e minuut.
Ubal is nu in balbezit. Roztwór is nu in balbezit. Karamon begaat een overtreding. Roztwór raakt geblesseerd tijdens het duel. Gołkowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Lomando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tritone is nu in balbezit. Tritone passt de bal met de wreef. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś draait met de bal, schiet en ... Rotela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Schiavi geeft een lange en hoge pass. Gökçe controleert de bal met de borst. Urdinarán is nu in balbezit. Ciocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocca haalt uit met een fantastische trap. Lotus bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antolak neemt de hoekschop. Urdinarán springt en kopt de bal. Lotus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - TCB 1:0

33e minuut.
Gökçe geeft een hoge lob. Inworp. Karamon met een snelle inworp. Antolak geeft een hoge lob. Ciocca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gökçe verovert de bal door een tackle van achteren. Gökçe geeft de bal voor. Ziomkowski is nu in balbezit. Ciocca onderschept slim de pass. Ciocca schiet op doel. Lotus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 47%, TCB 53%.
La PoP MAChiNE - TCB 1:0

53e minuut.
Roztwór passt de bal zonder na te denken. Urbaś rent richting de bal. Karamon begaat een overtreding. Urbaś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gołkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rotela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Gökçe geeft een lange en hoge pass. Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski probeert naar een medespeler te passen. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gołkowski rent richting de bal. Antolak onderschept slim de pass. Antolak passt de bal met de wreef. Ciocca rent richting de bal. Ciocca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Martziano rent richting de bal. Antolak rent richting de bal. Chiedozie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiedozie krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Karamon is nu in balbezit. Gołkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołkowski probeert naar een medespeler te passen. Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Karamon geeft de bal voor. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdinarán onderschept slim de pass. Urdinarán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La PoP MAChiNE - TCB 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La PoP MAChiNE 54%, TCB 46%.
La PoP MAChiNE - TCB 2:0