Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lindos Kickers Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9681
Lindos Kickers Heida Bombers
5 + 3 + 2 Tactiek 4+2+2+2
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 48.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Reinert geeft de bal voor. Sejr probeert naar een medespeler te passen. Caracciuolo speelt de bal door. Rääbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbis passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wunderlin onderschept slim de pass. Caracciuolo rent richting de bal. Caracciuolo passt de bal met de wreef. Neuroth rent richting de bal. Neuroth schiet op doel. Hauri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - Heida Bombers 0:1

17e minuut.
Caracciuolo geeft een lange en hoge pass. Silber heeft problemen om de bal te vangen. Neuroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuroth draait met de bal, schiet en ... Hauri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Eisner is nu in balbezit. Eisner geeft een hoge lob. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Steiger is nu in balbezit. Von Steiger schiet op doel. Paal! Zahnd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Wunderlin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caracciuolo rent richting de bal. Caracciuolo probeert naar een medespeler te passen. Wunderlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunderlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sejr rent richting de bal. Von Steiger verovert de bal door een tackle van achteren. Von Steiger passt de bal in één keer door. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth haalt uit met een fantastische trap. Zahnd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schüpach heeft problemen om de bal te vangen. Portmann is nu in balbezit. Portmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lindos Kickers - Heida Bombers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 57%, Heida Bombers 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lindos Kickers - Heida Bombers 1:1

50e minuut.
Walz heeft problemen om de bal te vangen. Neuroth rent richting de bal. Neuroth geeft de bal voor. Wunderlin maakt een snoekduik en kopt de bal. Hauri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lindos Kickers - Heida Bombers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lindos Kickers 62%, Heida Bombers 38%.
Lindos Kickers - Heida Bombers 1:2