Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KAVALLEIROS Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7072
KAVALLEIROS aek2012
5 jogo Tactiek 4 3 3 IOYL
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71.5 gemiddelde waardering 39.5
outstanding Schieten good
formidable Passen average
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Zając verovert de bal door een tackle van achteren. Zając passt de bal zonder na te denken. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel. Palamiotis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntener verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Palamiotis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 1:0

25e minuut.
Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając passt de bal met de wreef. Sterescu rent richting de bal. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Palamiotis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 2:0

26e minuut.
Arantes onderschept slim de pass. Arantes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sterescu de bal. Sterescu schiet op doel. Palamiotis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 3:0

30e minuut.
Kutálek passt de bal in één keer door. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając geeft de bal voor. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel. Palamiotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Fourtounellis kopt de bal weg. Amazonense rent richting de bal. Perperidis onderschept slim de pass. Perperidis geeft een lange en hoge pass. Sterescu springt en kopt de bal. Palamiotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Fourtounellis is nu in balbezit. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając geeft de bal voor. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu schiet op doel. Palamiotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Zając met een sublieme pass. Perperidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Perperidis passt de bal met de wreef. Arantes is nu in balbezit. Arantes draait met de bal, schiet en ... Palamiotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Zval onderschept slim de pass. Zval geeft een hoge lob. Arantes rent richting de bal. Arantes schiet op doel. Palamiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 4:0

43e minuut.
Kutálek is nu in balbezit. Kutálek passt de bal in één keer door. Zając probeert naar een medespeler te passen. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAVALLEIROS 35%, aek2012 65%.
KAVALLEIROS - aek2012 4:0

46e minuut.
Máriássy is nu in balbezit. Máriássy geeft een hoge lob. Daar is Mitakoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arantes is nu in balbezit. Arantes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 5:0

52e minuut.
Szynkaruk geeft een hoge lob. Zval kopt de bal weg. Berkin probeert naar een medespeler te passen. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Máriássy met een sublieme pass. Kutálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutálek passt de bal zonder na te denken. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Szynkaruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arantes is nu in balbezit. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 6:0

64e minuut.
Perperidis onderschept slim de pass. Perperidis geeft een hoge lob. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ... Palamiotis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 7:0

66e minuut.
Zając geeft een lange en hoge pass. Sterescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Szynkaruk ... Strafschop! Szynkaruk krijgt een gele kaart. Sterescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sterescu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 8:0

67e minuut.
Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Kutálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutálek speelt de bal door. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Arantes rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Szynkaruk ... Strafschop! Arantes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sterescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Palamiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 9:0

74e minuut.
Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kutálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutálek speelt de bal door. Sterescu rent richting de bal. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Palamiotis bokst de bal weg. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 10:0

78e minuut.
Berkin met de inworp. Zając is nu in balbezit. Zając passt de bal met de wreef. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sarna speelt de bal door. Amazonense rent richting de bal. Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Amazonense rent richting de bal. Amazonense draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zając rent richting de bal. Zając passt de bal met de wreef. Sterescu heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 11:0

85e minuut.
Fourtounellis rent richting de bal. Arantes onderschept slim de pass. Arantes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sterescu de bal. Sterescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - aek2012 12:0

88e minuut.
Berkin passt de bal in één keer door. Bechrakis heeft problemen om de bal te vangen. Kutálek met een sublieme pass. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Arantes kopt de bal weg. Müntener rent richting de bal. Sterescu onderschept slim de pass. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAVALLEIROS 29%, aek2012 71%.
KAVALLEIROS - aek2012 12:0