Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ostry Legnica Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13923
Ostry Legnica Ghrum
Ostry Tactiek L424
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.9 gemiddelde waardering 50.3
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Rybicki de bal onder controle te krijgen. Domiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter geeft een hoge lob. Pozo rent richting de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... Ročen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo passt de bal in één keer door. Răduleţ is nu in balbezit. Răduleţ geeft een hoge lob. Persico springt en kopt de bal. Paal! Ročen bokst de bal weg.

9e minuut.
Góra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barchesi komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Kardos geeft een hoge lob. Inworp. Cuerdo met een snelle inworp. Domiter geeft de bal voor. Pozo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Domiter is nu in balbezit. Domiter passt de bal in één keer door. Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo geeft een hoge lob. Persico springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Anonis verovert de bal door een tackle van achteren. Anonis met een sublieme pass. Răduleţ speelt de bal door. Persico is nu in balbezit. Persico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco met een sublieme pass. Persico is nu in balbezit. Persico schiet op doel. Ročen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Domiter met een sublieme pass. Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo speelt de bal door. Persico rent richting de bal. Persico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rybicki rent richting de bal. Faríñez onderschept slim de pass. Faríñez geeft een hoge lob. Persico is nu in balbezit. Persico haalt uit met een fantastische trap. Ročen bokst de bal weg. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Ghrum 1:0

40e minuut.
Domiter met een sublieme pass. Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo passt de bal zonder na te denken. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Răduleţ is nu in balbezit. Răduleţ passt de bal zonder na te denken. Persico rent richting de bal. Persico schiet op doel. Ročen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Ghrum 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 24%, Ghrum 76%.
Ostry Legnica - Ghrum 2:0

51e minuut.
Arciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Răduleţ passt de bal zonder na te denken. Ongpauco rent richting de bal. Ongpauco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Daar is Okçun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ongpauco probeert naar een medespeler te passen. Persico bereikt de bal nog maar net als eerste. Persico haalt uit met een fantastische trap. Ročen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Ghrum 3:0

66e minuut.
Cuerdo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Persico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persico passt de bal in één keer door. Pozo rent richting de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... Ročen bokst de bal weg. Persico krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Ghrum 4:0

68e minuut.
Ongpauco met een sublieme pass. Răduleţ rent richting de bal. Răduleţ geeft de bal voor. Persico maakt een snoekduik en kopt de bal. Ročen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ongpauco met een sublieme pass. Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ speelt de bal door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo schiet op doel. Ročen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ongpauco probeert naar een medespeler te passen. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchesi rent richting de bal. Pozo onderschept slim de pass. Pozo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Persico heeft problemen om de bal te vangen. Persico draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Barchesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Ghrum 5:0

75e minuut.
Ouali komt het veld opgelopen. Nəzərov komt het veld opgelopen. Filletti komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ geeft een hoge lob. Barchesi kopt de bal weg. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Ghrum 6:0

88e minuut.
Răduleţ speelt de bal door. Klungelig pakt Cuerdo de bal. Cuerdo passt de bal zonder na te denken. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Arciszewski onderschept slim de pass. Ongpauco kan de bal niet met de borst controleren. Ongpauco speelt de bal door. Daar is Ouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouali draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Ghrum 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 19%, Ghrum 81%.
Ostry Legnica - Ghrum 7:0