Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zrnetina Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8515
G. Psarjevo team Capybara Invaders
4_2_4_novo Tactiek Tshwala
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
34.8 gemiddelde waardering 68.7
matig Schieten formidabel
redelijk Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Lenkiewicz is nu in balbezit. Lenkiewicz geeft een hoge lob. Duddy rent richting de bal. Duddy draait met de bal, schiet en ... Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:1

4e minuut.
Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Crljen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duddy raakt geblesseerd tijdens het duel. Groblewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Larma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Krivijanský is nu in balbezit. Krivijanský geeft de bal voor. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:2

14e minuut.
Groblewski rent richting de bal. Miličković onderschept slim de pass. Miličković probeert naar een medespeler te passen. Skoko rent richting de bal. Skoko geeft de bal voor. Hajdo bokst de bal weg.

16e minuut.
Balogh geeft de bal voor. Kovačev controleert de bal met de borst. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:3

17e minuut.
Mićović passt de bal met de wreef. Daar is Crljen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:4

18e minuut.
Krivijanský passt de bal met de wreef. Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović geeft een lange en hoge pass. Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lenkiewicz kopt de bal weg. Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk geeft een hoge lob. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kondraciuk passt de bal zonder na te denken. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski passt de bal met de wreef. Krivijanský heeft problemen om de bal te vangen. Krivijanský passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Larma met een sublieme pass. Kondraciuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Lenkiewicz de bal. Lenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Duddy maakt een snoekduik en kopt de bal. Larma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mićović met een snelle inworp. Kondraciuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovačev. Kovačev krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk passt de bal met de wreef. Daar is Lenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk rent richting de bal. Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz geeft de bal voor. Duddy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz passt de bal in één keer door. Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk passt de bal in één keer door. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. Psarjevo team 72%, Capybara Invaders 28%.
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:5

46e minuut.
Patanè geeft een lange en hoge pass. Miličković controleert de bal met de borst. Groblewski is nu in balbezit. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Crljen bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walendziuk passt de bal in één keer door. Duddy is nu in balbezit. Duddy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenkiewicz zal de hoekschop nemen. Groblewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Groblewski passt de bal in één keer door. Rudawski met een sublieme pass. Lenkiewicz is nu in balbezit. Lenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Duddy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:6

54e minuut.
Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Lenkiewicz rent richting de bal. Lenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Larma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Duddy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:7

55e minuut.
Vabušek is nu in balbezit. Vabušek passt de bal zonder na te denken. Duddy is nu in balbezit. Duddy heeft problemen om de bal te vangen. Duddy draait met de bal, schiet en ... Larma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lenkiewicz rent richting de bal. Klungelig pakt Lenkiewicz de bal. Lenkiewicz geeft de bal voor. Duddy is nu in balbezit. Duddy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:8

62e minuut.
Mićović met een snelle inworp. Lenkiewicz is nu in balbezit. Lenkiewicz passt de bal met de wreef. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Ramšak passt de bal zonder na te denken. Rudawski geeft een lange en hoge pass. Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:9

71e minuut.
Walendziuk met de inworp. Crljenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy onderschept slim de pass. Duddy haalt uit met een fantastische trap. Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:10

73e minuut.
Mićović met de inworp. Kondraciuk speelt de bal door. Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenkiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mićović heeft problemen om de bal te vangen. Kovačev rent richting de bal. Groblewski onderschept slim de pass. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Duddy probeert de bal aan de voet te houden. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski geeft een lange en hoge pass. Lenkiewicz rent richting de bal. Lenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Larma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:11

85e minuut.
Kondraciuk onderschept slim de pass. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Groblewski rent richting de bal. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. Psarjevo team 76%, Capybara Invaders 24%.
G. Psarjevo team - Capybara Invaders 0:12