Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: steauarucar Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5601
steauarucar united mihailesti
cory Tactiek c12
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 50
solid Schieten excellent
adequate Passen solid
formidable Verdedigen adequate


10e minuut.
Mătrăgună met de inworp. Cepero met een sublieme pass. Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lazović is nu in balbezit. Lazović geeft een hoge lob. Cepero rent richting de bal. Cepero geeft een lange en hoge pass. Hovhannisyan springt en kopt de bal. Ştrulă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Altın geeft de bal voor. Inworp. Mătrăgună zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skafarek geeft een hoge lob. Hovhannisyan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Laurel de bal. Laurel probeert naar een medespeler te passen. Chindea geeft een hoge lob. Tupczyński kopt de bal weg. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Siti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laurel rent richting de bal. Laurel geeft een lange en hoge pass. Perinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perinotti haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Skafarek met een sublieme pass. Cepero heeft problemen om de bal te vangen. Cepero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hovhannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski kopt de bal weg. Lazarov rent richting de bal. Lazarov geeft een lange en hoge pass. Cepero met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ştrulă met een harde bal richting middenveld. Mătrăgună met een sublieme pass. Macek heeft problemen om de bal te vangen. Perinotti onderschept slim de pass. Perinotti draait met de bal, schiet en ... Tsai-Jung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Saulnesis met de inworp. Mătrăgună geeft een hoge lob. Hovhannisyan kopt de bal weg. Cepero is nu in balbezit. Cepero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Perinotti is nu in balbezit. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov geeft een hoge lob. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mătrăgună controleert de bal met de borst. Laurel speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skafarek zal de hoekschop nemen. Hovhannisyan krijgt zijn hoofd ertegen. Ştrulă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 54%, united mihailesti 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steauarucar - united mihailesti 0:0

49e minuut.
Skafarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Chindea de bal. Laurel rent richting de bal. Laurel haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steauarucar - united mihailesti 1:0

60e minuut.
Abreu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skafarek de bal. Skafarek probeert naar een medespeler te passen. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihnea komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Mihnea met een snelle inworp. Skafarek is nu in balbezit. Frasnedi verovert de bal door een tackle van achteren. Frasnedi haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Siti speelt de bal door. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek onderschept slim de pass. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skafarek zal de hoekschop nemen. Hovhannisyan rent richting de bal. Ştrulă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek passt de bal in één keer door. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franzen komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună passt de bal zonder na te denken. Hovhannisyan is nu in balbezit. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cepero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Macek rent richting de bal. Saulnesis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macek raakt geblesseerd tijdens het duel. Alcunha komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Marinho is nu in balbezit. Marinho passt de bal zonder na te denken. Saulnesis heeft problemen om de bal te vangen. Cepero rent richting de bal. Cepero draait met de bal, schiet en ... Ştrulă bokst de bal weg.

87e minuut.
Chindea controleert de bal met de borst. Chindea speelt de bal door. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Cepero is nu in balbezit. Cepero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steauarucar 61%, united mihailesti 39%.
steauarucar - united mihailesti 1:0