Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gallardo F.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5216
Gallardo F.C Skorpión FC
3A Tactiek Carpe Diem
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Szymkowiak passt de bal met de wreef. Gogoi met een sublieme pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo geeft de bal voor. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gogoi onderschept slim de pass. Gogoi passt de bal zonder na te denken. Szymkowiak is nu in balbezit. Szymkowiak geeft een hoge lob. Suchocki maakt een snoekduik en kopt de bal. de la Torre bokst de bal weg.

9e minuut.
Arnao passt de bal in één keer door. Salcedo met een sublieme pass. Daar is Suchocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gogoi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymkowiak is nu in balbezit. Szymkowiak geeft een lange en hoge pass. Suchocki maakt een snoekduik en kopt de bal. de la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Bakšinskas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McManaman. McManaman krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos verovert de bal door een tackle van achteren. Suchocki verovert de bal door een tackle van achteren. Suchocki draait met de bal, schiet en ... de la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Skorpión FC 1:0

45e minuut.
Suchocki is nu in balbezit. Suchocki met een sublieme pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. de la Torre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Skorpión FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardo F.C 39%, Skorpión FC 61%.
Gallardo F.C - Skorpión FC 2:0

49e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Gogoi geeft de bal voor. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
de la Torre trapt de bal weg. Gogoi kopt de bal weg. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Skorpión FC 3:0

67e minuut.
Vilašević geeft de bal voor. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo passt de bal in één keer door. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki haalt uit met een fantastische trap. de la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardo F.C 32%, Skorpión FC 68%.
Gallardo F.C - Skorpión FC 3:0