Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pawla Wolves Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6795
Pawla Wolves peharttec
kurt Tactiek cup.2
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53 gemiddelde waardering 39.5
excellent Schieten average
good Passen very good
solid Verdedigen average


7e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Buixeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda schiet op doel. Harabagiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - peharttec 1:0

19e minuut.
Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki geeft een lange en hoge pass. Buixeda rent richting de bal. Buixeda draait met de bal, schiet en ... Harabagiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - peharttec 2:0

22e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Loughry is nu in balbezit. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - peharttec 3:0

28e minuut.
Sobierajski geeft de bal voor. Ogryczak is nu in balbezit. Cieleń begaat een overtreding. Cieleń krijgt een gele kaart. Ogryczak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ogryczak kan niet meer verder spelen. Bakalarz komt het veld opgelopen. Alarcón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - peharttec 4:0

31e minuut.
Williams onderschept slim de pass. Sobierajski rent richting de bal. Sobierajski geeft een lange en hoge pass. Lukierek heeft problemen om de bal te vangen. Lukierek draait met de bal, schiet en ... Harabagiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Williams speelt de bal door. Krukowiecki is nu in balbezit. Krukowiecki passt de bal in één keer door. Buixeda rent richting de bal. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - peharttec 5:0

38e minuut.
Daar is Lukierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buixeda is nu in balbezit. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harabagiu trapt de bal weg van het doel. de las Heras kopt de bal weg. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 39%, peharttec 61%.
Pawla Wolves - peharttec 5:0

46e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz passt de bal zonder na te denken. Lukierek rent richting de bal. Lukierek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harabagiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buixeda is nu in balbezit. Buixeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - peharttec 6:0

52e minuut.
Buixeda is nu in balbezit. Lukierek is nu in balbezit. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek rent richting de bal. Lukierek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bakalarz passt de bal in één keer door. Pieropan is nu in balbezit. Alarcón met een sublieme pass. de las Heras rent richting de bal. de las Heras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - peharttec 7:0

72e minuut.
Klungelig pakt Buixeda de bal. Loughry bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda haalt uit met een fantastische trap. Harabagiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pawla Wolves - peharttec 8:0

74e minuut.
Loughry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Saavedra. Goede buitenspelval van de verdediging. Szotek neemt vlug de vrije trap. Lukierek rent richting de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ... Harabagiu bokst de bal weg.

75e minuut.
Bahr trapt de bal weg van het doel. Williams kopt de bal weg. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek rent richting de bal. Lukierek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. de las Heras geeft de bal voor. Klungelig pakt Bahr de bal. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek haalt uit met een fantastische trap. Harabagiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Inworp. Koszela met een snelle inworp. de las Heras probeert naar een medespeler te passen. Buixeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buixeda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klungelig pakt Lukierek de bal. Cieleń begaat een overtreding. Lukierek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rochacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krukowiecki rent richting de bal. Krukowiecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Krukowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Krukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Koszela probeert naar een medespeler te passen. Buixeda rent richting de bal. Buixeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pawla Wolves 39%, peharttec 61%.
Pawla Wolves - peharttec 8:0