Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Österreich England
Maska#1 Tactiek Agressive v.2
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
74.9 gemiddelde waardering 77
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


8e minuut.
Benrahma met een sublieme pass. Moore is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benrahma neemt de hoekschop. Murphy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz geeft een hoge lob. Mitterböck krijgt zijn hoofd ertegen. Seaman geeft een lange en hoge pass. Murphy kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Hessel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coady bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz verovert de bal door een tackle van achteren. Scholz geeft een hoge lob. Mitterböck springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Shaw passt de bal zonder na te denken. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft een hoge lob. Miller maakt een snoekduik en kopt de bal. Baron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Benrahma probeert naar een medespeler te passen. Moore rent richting de bal. Moore met een sublieme pass. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich 48%, England 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Österreich - England 0:0

49e minuut.
Scholz is nu in balbezit. Scholz geeft een hoge lob. Mitterböck kopt de bal weg. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Benrahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Benrahma geeft een hoge lob. Moore kopt de bal weg. Murphy is nu in balbezit. Murphy schiet op doel. Baron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Keane onderschept slim de pass. Hessel speelt de bal door. Seaman onderschept slim de pass. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Murphy stond buitenspel. Steinke komt het veld opgelopen. Prohaska komt het veld opgelopen. Gottlob komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Moore rent richting de bal. Miller rent richting de bal. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Steinke kopt de bal weg. Benrahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Benrahma passt de bal in één keer door. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Coady rent richting de bal. Benrahma geeft een lange en hoge pass. Gallen onderschept slim de pass. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap. Baron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Moore speelt de bal door. Blume rent richting de bal. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller schiet op doel. Baron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - England 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich 50%, England 50%.
Österreich - England 0:1