Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ThuNdeRa
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4542
ThunderCats gono real
L2 Tactiek setenta hp
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 38.7
excellent Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Daar is Lamela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamela passt de bal zonder na te denken. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Taneri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bithikotsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dounias passt de bal in één keer door. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mackenzie geeft de bal voor. Hammel heeft problemen om de bal te vangen. Kokorogiannis is nu in balbezit. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzpatrick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Çuhadar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Kachyňa de bal. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela passt de bal met de wreef. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dounias is nu in balbezit. Dounias geeft een hoge lob. Lamela kopt de bal weg. Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Kachyňa met een harde bal richting middenveld. Bithikotsis kopt de bal weg. Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lamela rent richting de bal. Lamela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Qutuz rent richting de bal. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie passt de bal met de wreef. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzpatrick geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Statu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kokorogiannis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 2:0

17e minuut.
Daar is Dounias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dounias geeft een lange en hoge pass. Taneri probeert de bal met de borst te controleren. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fitzpatrick kopt de bal weg. Kokorogiannis rent richting de bal. Met opzet legt Cəmşidov zijn tegenspeler op de grond. Kokorogiannis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokorogiannis wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mackenzie met een sublieme pass. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi geeft een lange en hoge pass. Lamela rent richting de bal. Lamela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Panaszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz onderschept slim de pass. Lutz draait met de bal, schiet en ... Mijakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 2:1

35e minuut.
Barriga rent richting de bal. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela geeft een hoge lob. Kokorogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 3:1

37e minuut.
Barriga kopt de bal weg. Dounias geeft een lange en hoge pass. Hammel heeft problemen om de bal te vangen. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 4:1

45e minuut.
Cəmşidov is nu in balbezit. Dounias speelt de bal door. Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick draait met de bal, schiet en ... Statu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 25%, gono real 75%.
ThunderCats - gono real 5:1

48e minuut.
Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie geeft de bal voor. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzpatrick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Fitzpatrick verovert de bal door een tackle van achteren. Fitzpatrick geeft een lange en hoge pass. Lamela rent richting de bal. Lamela haalt uit met een fantastische trap. Statu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 6:1

54e minuut.
Hammel controleert de bal met de borst. Kokorogiannis rent richting de bal. Taneri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kokorogiannis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokorogiannis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 7:1

61e minuut.
Mackenzie passt de bal met de wreef. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis passt de bal in één keer door. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela haalt uit met een fantastische trap. Statu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mackenzie passt de bal zonder na te denken. Hunyadi probeert de bal aan de voet te houden. Cioculescu geeft de bal voor. Lamela is nu in balbezit. Lamela geeft de bal voor. Statu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 8:1

65e minuut.
Bithikotsis onderschept slim de pass. Bithikotsis met een sublieme pass. Kokorogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Taneri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Statu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Taneri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dounias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bithikotsis is nu in balbezit. Bithikotsis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - gono real 9:1

88e minuut.
Bithikotsis passt de bal in één keer door. Lamela rent richting de bal. Lamela passt de bal met de wreef. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Panaszkiewicz rent richting de bal. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela speelt de bal door. Kokorogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Statu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 18%, gono real 82%.
ThunderCats - gono real 9:1