Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MALÉV SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4979
MALÉV SC Napsugár F.C
541v Tactiek lehet
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten good
weak Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Korsós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsós passt de bal zonder na te denken. Szénási heeft problemen om de bal te vangen. Szénási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Napsugár F.C 0:1

8e minuut.
Klement is nu in balbezit. Klement geeft een hoge lob. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Szénási de bal. Vasko is nu in balbezit. Vasko passt de bal zonder na te denken. Szénási rent richting de bal. Szénási schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lage probeert naar een medespeler te passen. Szénási heeft problemen om de bal te vangen. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási is nu in balbezit. Szénási schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Anfuso is nu in balbezit. Anfuso passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasko met een snelle inworp. Korsós probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Korsós is nu in balbezit. Spelbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spelbos passt de bal met de wreef. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 66%, Napsugár F.C 34%.
MALÉV SC - Napsugár F.C 0:1

49e minuut.
Fajth heeft problemen om de bal te vangen. Fajth geeft een lange en hoge pass. Sóspataki speelt de bal door. Spelbos is nu in balbezit. Spelbos haalt uit met een fantastische trap. Lilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Alcantud is nu in balbezit. Korýtko onderschept slim de pass. Korýtko geeft een lange en hoge pass. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Korýtko verovert de bal door een tackle van achteren. Korýtko geeft de bal voor. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fajth geeft de bal voor. Pisont bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata schiet op doel. Sóspataki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Korsós kopt de bal weg. Klungelig pakt Anfuso de bal. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ... Lilli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Napsugár F.C 0:2

79e minuut.
Korsós is nu in balbezit. Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lage passt de bal zonder na te denken. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ... Lilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 53%, Napsugár F.C 47%.
MALÉV SC - Napsugár F.C 0:2