Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:21
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Millwall Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3642
Millwall best din banat
Sweep Tactiek extrema falsa
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 28.5
excellent Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen weak


7e minuut.
Morin probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy speelt de bal door. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Tanboğa trapt de bal weg. Egger kopt de bal weg. Caramarin kan de bal niet met de borst controleren. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel. Tanboğa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Macedo da Silva Rodilla heeft problemen om de bal te vangen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo da Silva Rodilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macedo da Silva Rodilla krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Predeanu kopt de bal weg. Selezeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cordero rent richting de bal. Cordero haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - best din banat 1:0

25e minuut.
Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy speelt de bal door. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tanboğa trapt de bal weg. Morin kopt de bal weg. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel. Tanboğa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - best din banat 2:0

30e minuut.
Predeanu is nu in balbezit. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger geeft een hoge lob. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - best din banat 3:0

33e minuut.
Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy passt de bal zonder na te denken. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel. Tanboğa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - best din banat 4:0

35e minuut.
Morin geeft de bal voor. Selezeanu kopt de bal weg. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kushev is nu in balbezit. Kushev geeft een lange en hoge pass. Caramarin kan de bal niet met de borst controleren. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - best din banat 5:0

41e minuut.
Cordero kopt de bal weg. Caramarin heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - best din banat 6:0

43e minuut.
Daar is Hromyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hromyka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gavrilescu de bal. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tanboğa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwiczy zal de hoekschop nemen. Reynoso kopt de bal weg. Cordero is nu in balbezit. Cordero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - best din banat 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 23%, best din banat 77%.
Millwall - best din banat 7:0

46e minuut.
McCulloch komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Creţu geeft de bal voor. Kwiczy kopt de bal weg. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel. Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morin onderschept slim de pass. Morin speelt de bal door. Cordero rent richting de bal. Cordero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Egger passt de bal in één keer door. Morin probeert naar een medespeler te passen. Kushev rent richting de bal. Kushev geeft een hoge lob. Reynoso springt en kopt de bal. Tanboğa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - best din banat 8:0

56e minuut.
Lemnaru geeft de bal voor. König kopt de bal weg. Klungelig pakt Predeanu de bal. Cordero rent richting de bal. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Morin heeft problemen om de bal te vangen. Egger rent richting de bal. Egger probeert naar een medespeler te passen. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Creţu geeft de bal voor. Egger kopt de bal weg. Caramarin heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gavrilescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Lemnaru de bal. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso draait met de bal, schiet en ... Tanboğa probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kwiczy is nu in balbezit. Klungelig pakt Kwiczy de bal. Kwiczy geeft een hoge lob. Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev geeft de bal voor. Tanboğa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cordero springt en kopt de bal. Tanboğa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cordero rent richting de bal. Cordero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Reynoso passt de bal zonder na te denken. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy passt de bal zonder na te denken. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Deligeorgis kopt de bal weg. Klungelig pakt Barcău de bal. Ioanin rent richting de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Macedo da Silva Rodilla de bal onder controle te krijgen. Donat Llopis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Morin geeft een lange en hoge pass. Kwiczy kopt de bal weg. Klungelig pakt Selezeanu de bal. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Hromyka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Creţu de bal. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap. Tanboğa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selezeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reynoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reynoso legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tanboğa bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Kushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev geeft een lange en hoge pass. Lemnaru kopt de bal weg. Cordero rent richting de bal. Cordero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 28%, best din banat 72%.
Millwall - best din banat 8:0