Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 08:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Việt Nam
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11569
Việt Nam Malaysia
4-3-1-2-L4(3) Tactiek POL
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
80.5 gemiddelde waardering 67.9
brilliant Schieten excellent
brilliant Passen excellent
brilliant Verdedigen brilliant


4e minuut.
Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Amit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Malaysia 1:0

9e minuut.
Dương Khánh passt de bal met de wreef. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc speelt de bal door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Như Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Như Khang passt de bal zonder na te denken. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft een hoge lob. Hoàng Thành springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Malaysia 2:0

20e minuut.
Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc met een sublieme pass. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Amit maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Malaysia 3:0

29e minuut.
Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft de bal voor. Daar is Tengku Adam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arshad onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Việt Bắc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoàng Thành springt en kopt de bal. Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành rent richting de bal. Tengku Adam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Thành raakt geblesseerd tijdens het duel. Dương Khánh wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
bin Ahmad passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. Quốc Phương is nu in balbezit. bin Abdul Hamid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. Bùi Dương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Mai Trần met een sublieme pass. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tengku Adam. Hoàng Thành raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dương Khánh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Malaysia 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 49%, Malaysia 51%.
Việt Nam - Malaysia 4:0

46e minuut.
bin Abdul Hamid speelt de bal door. bin Razuwan heeft problemen om de bal te vangen. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Paal! Amit bokst de bal weg.

61e minuut.
Mai Trần met een sublieme pass. Hoàng Thành is nu in balbezit. Tengku Adam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tengku Adam krijgt een gele kaart. Hoàng Thành raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Phương komt het veld opgelopen. Hoàng Hiếu komt het veld opgelopen. Hoàng Thành kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam - Malaysia 5:0

72e minuut.
Dương Khánh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Việt Bắc de bal. Abdilah Bakir maakt een afschuwelijke overtreding. Abdilah Bakir is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. Bùi Dương speelt de bal door. Việt Bắc kopt de bal weg. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Như Khang kopt de bal weg. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam 46%, Malaysia 54%.
Việt Nam - Malaysia 5:0