Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:21
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Paletstars Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8988
Paletstars Rood-Wit
rustig Tactiek Test123
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten excellent
good Passen adequate
average Verdedigen very good


3e minuut.
Sipos speelt de bal door. Vişoianu geeft een hoge lob. Klungelig pakt van Beveren de bal. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mariluan geeft een hoge lob. Pearce rent richting de bal. Machura begaat een overtreding. Machura krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Inworp. Ponk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muyters probeert naar een medespeler te passen. Mariluan is nu in balbezit. Mariluan geeft een hoge lob. Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klusáček is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - Rood-Wit 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Sipos de bal. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal in één keer door. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Burzawa rent richting de bal. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu geeft een lange en hoge pass. Pozo is nu in balbezit. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Solymosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Solymosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Durando rent richting de bal. Klusáček verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček passt de bal met de wreef. Pearce is nu in balbezit. Pearce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pozo passt de bal in één keer door. Chinţoiu rent richting de bal. Met opzet legt Burzawa zijn tegenspeler op de grond. Burzawa krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pozo onderschept slim de pass. Pozo passt de bal in één keer door. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paletstars - Rood-Wit 1:1

35e minuut.
Sipos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipos passt de bal in één keer door. Harajdic rent richting de bal. Harajdic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Corona de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - Rood-Wit 2:1

39e minuut.
Pozo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaznaferis de bal. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Solymosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paletstars - Rood-Wit 2:2

41e minuut.
Chinţoiu probeert de bal met de borst te controleren. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariluan rent richting de bal. Pozo onderschept slim de pass. Pozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 71%, Rood-Wit 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paletstars - Rood-Wit 2:2

47e minuut.
Haxverdyan verovert de bal door een tackle van achteren. Haxverdyan met een sublieme pass. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel. Solymosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Mariluan verovert de bal door een tackle van achteren. Mariluan geeft een hoge lob. Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu geeft de bal voor. Pozo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Durando verovert de bal door een tackle van achteren. Durando geeft de bal voor. Kaznaferis geeft een lange en hoge pass. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Corona probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Harajdic geeft een hoge lob. Kaznaferis geeft de bal voor. Pearce rent richting de bal. Pearce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Muyters probeert de bal aan de voet te houden. Harajdic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noordhoff de bal. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Solymosi trapt de bal weg van het doel. Pearce rent richting de bal. Pearce schiet op doel. Corona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - Rood-Wit 3:2

60e minuut.
Ponk kopt de bal weg. Santos controleert de bal met de borst. Santos passt de bal zonder na te denken. Klusáček is nu in balbezit. Klusáček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Noordhoff geeft een lange en hoge pass. Pearce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sipos. Sipos krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Harajdic met een sublieme pass. Pozo rent richting de bal. Sipos rent richting de bal. Pozo rent richting de bal. Pozo geeft de bal voor. Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paletstars - Rood-Wit 3:3

75e minuut.
Klusáček passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal in één keer door. Pearce rent richting de bal. Pearce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Ponk met de inworp. Pearce is nu in balbezit. Pearce geeft een hoge lob. Burzawa rent richting de bal. Burzawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vascu de bal. Vascu schiet op doel. Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Harajdic geeft een hoge lob. Vascu rent richting de bal. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Vascu schiet op doel. Solymosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - Rood-Wit 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 47%, Rood-Wit 53%.
Paletstars - Rood-Wit 3:4