Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hong Kong Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5461
Hong Kong Īrān
HK 2 Tactiek 5212
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 67.2
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


8e minuut.
Mumtazi probeert naar een medespeler te passen. Ariffadillah met een sublieme pass. Shirazi is nu in balbezit. Shirazi geeft de bal voor. Zitoumi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hon Wang heeft problemen om de bal te vangen. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang onderschept slim de pass. Godfred bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred schiet op doel. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Wei met een sublieme pass. Cheuk Fung heeft problemen om de bal te vangen. Shahriar onderschept slim de pass. Shahriar geeft een lange en hoge pass. Hon Wang kopt de bal weg. Khamenei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Zitoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Zitoumi passt de bal in één keer door. Shirazi rent richting de bal. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Zitoumi krijgt zijn hoofd ertegen. Kin Fung bokst de bal weg.

23e minuut.
Hei Man speelt de bal door. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung geeft de bal voor. Hon Wang krijgt zijn hoofd ertegen. Khamenei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Īrān 1:0

28e minuut.
Estili is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hei Man ... Strafschop! Estili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hei Man probeert naar een medespeler te passen. Estili neemt de penalty, wat een uithaal! Kin Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hong Kong - Īrān 1:1

29e minuut.
Cheuk Fung geeft een hoge lob. Godfred is nu in balbezit. Hon Wang kan de bal niet met de borst controleren. Godfred rent richting de bal. Godfred draait met de bal, schiet en ... Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Cheuk Fung probeert naar een medespeler te passen. Hon Wang is nu in balbezit. Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred verovert de bal door een tackle van achteren. Godfred schiet op doel. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wei is nu in balbezit. Wei speelt de bal door. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung geeft een hoge lob. Godfred springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hei Man met een sublieme pass. Benhalima speelt de bal door. Shirazi rent richting de bal. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Estili krijgt zijn hoofd ertegen. Kin Fung bokst de bal weg.

44e minuut.
Hon Wang met een sublieme pass. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung passt de bal met de wreef. Godfred rent richting de bal. Godfred schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 40%, Īrān 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hong Kong - Īrān 1:1

60e minuut.
Inworp. Kai Chung komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. To Kwan komt het veld opgelopen. Benhalima met een snelle inworp. Shirazi met een sublieme pass. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima geeft de bal voor. Estili maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ariffadillah rent richting de bal. Kai Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Chung probeert naar een medespeler te passen. Godfred rent richting de bal. Godfred haalt uit met een fantastische trap. Khamenei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Īrān 2:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yang met de inworp. Ngo Hin geeft een hoge lob. To Kwan maakt een snoekduik en kopt de bal. Khamenei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Īrān 3:1

89e minuut.
To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan passt de bal in één keer door. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung geeft een hoge lob. To Kwan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Khamenei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Īrān 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 39%, Īrān 61%.
Hong Kong - Īrān 4:1