Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ullevaal Stadion
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12581
Norge Türkiye
Season69E025212 Tactiek Gurur
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
72.9 gemiddelde waardering 84.1
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen magical


6e minuut.
Hodneland passt de bal zonder na te denken. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Türkiye 1:0

8e minuut.
Kuzucu is nu in balbezit. Sætra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuzucu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sætra speelt de bal door. Bircan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuzucu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Üçok is nu in balbezit. Üçok passt de bal zonder na te denken. Sætra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan schiet op doel. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ulland passt de bal zonder na te denken. Mørkved is nu in balbezit. Mavi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mavi krijgt een gele kaart. Mørkved wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tufte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korsvik komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Tüzün is nu in balbezit. Inworp. Mavi met een snelle inworp. Tüzün geeft de bal voor. Kuzucu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 45%, Türkiye 55%.
Norge - Türkiye 1:0

57e minuut.
Bircan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alfheim komt het veld opgelopen. Abacı komt het veld opgelopen. İsabeyli komt het veld opgelopen. Devtek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Şekerci komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Abacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacı probeert naar een medespeler te passen. Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Devtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Devtek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norge - Türkiye 1:1

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Høyland komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 41%, Türkiye 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Norge - Türkiye 1:1