Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycladians F.C ANDRITSAINA
Main Tactiek stroukis
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
47 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 29.2
formidable Schieten average
very good Passen poor
adequate Verdedigen average


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Florakis trapt de bal weg van het doel. Lipakis kopt de bal weg. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lipakis geeft een lange en hoge pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jarczyk geeft een hoge lob. Galioto rent richting de bal. Galioto passt de bal met de wreef. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lipakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipakis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galioto de bal. Galioto geeft een hoge lob. Choszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Lipakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipakis passt de bal in één keer door. Kouloglou kan de bal niet met de borst controleren. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Florakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lipakis geeft de bal voor. Dossou rent richting de bal. Galioto probeert naar een medespeler te passen. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Brynjason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vân Đức passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galioto de bal. Galioto geeft de bal voor. Klungelig pakt Kouloglou de bal. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Brynjason heeft problemen om de bal te vangen. Kouloglou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baniotis. Baniotis krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Conoscitore met een sublieme pass. Lipakis rent richting de bal. Lipakis speelt de bal door. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Conoscitore bereikt de bal nog maar net als eerste. Galioto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galioto geeft de bal voor. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galioto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guangyong de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 1:0

35e minuut.
Guangyong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipakis met een snelle inworp. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Florakis bokst de bal weg. Guangyong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 2:0

36e minuut.
Brynjason passt de bal met de wreef. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou passt de bal in één keer door. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Inworp. Galioto met de inworp. Dossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski passt de bal in één keer door. Baniotis is nu in balbezit. Kouloglou verovert de bal door een tackle van achteren. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kouloglou passt de bal zonder na te denken. Lipakis is nu in balbezit. Lipakis geeft een lange en hoge pass. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Florakis trapt de bal weg van het doel. Dossou kopt de bal weg. Pustelnik controleert de bal met de borst. Varbanov rent richting de bal. Varbanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 22%, ANDRITSAINA 78%.
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 2:0

48e minuut.
Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski speelt de bal door. Schwegler rent richting de bal. Kouloglou onderschept slim de pass. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Florakis bokst de bal weg. Baniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

49e minuut.
Galioto geeft een hoge lob. Daar is Dossou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galioto begaat een overtreding. Galioto krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Lipakis met een sublieme pass. Conoscitore is nu in balbezit. Conoscitore geeft de bal voor. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Florakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Conoscitore probeert naar een medespeler te passen. Galioto rent richting de bal. Galioto met een sublieme pass. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Florakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Varbanov kopt de bal weg. Vân Đức geeft de bal voor. Natouri heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Lipakis heeft problemen om de bal te vangen. Lipakis geeft een hoge lob. Galioto kopt de bal weg. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Kouloglou geeft een hoge lob. Daar is Dossou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galioto is nu in balbezit. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Lipakis de bal. Lipakis speelt de bal door. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou schiet op doel. Florakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 3:0

67e minuut.
Galioto rent richting de bal. Galioto passt de bal zonder na te denken. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Florakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 4:0

69e minuut.
Kouloglou heeft problemen om de bal te vangen. Conoscitore bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoscitore geeft een lange en hoge pass. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jarczyk geeft een hoge lob. Galioto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Florakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Conoscitore met een sublieme pass. Klungelig pakt Galioto de bal. Galioto geeft de bal voor. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Florakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Galioto met een sublieme pass. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski geeft een lange en hoge pass. Lipakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Schwegler verovert de bal door een tackle van achteren. Schwegler speelt de bal door. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Florakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 5:0

81e minuut.
Pustelnik probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski rent richting de bal. Brynjason rent richting de bal. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lipakis passt de bal met de wreef. Guangyong heeft problemen om de bal te vangen. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Florakis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 6:0

85e minuut.
Dossou rent richting de bal. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski passt de bal in één keer door. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Guangyong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 7:0

86e minuut.
Klungelig pakt Lipakis de bal. Lipakis passt de bal met de wreef. Kouloglou is nu in balbezit. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Florakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Conoscitore kopt de bal weg. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Guangyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Florakis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 8:0

89e minuut.
Vân Đức speelt de bal door. Conoscitore bereikt de bal nog maar net als eerste. Conoscitore speelt de bal door. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Florakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 23%, ANDRITSAINA 77%.
Cycladians F.C - ANDRITSAINA 8:0