Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4486
FC Starköl SpVgg Bertiswil
Origi Tactiek 352
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 41.6
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Picardo is nu in balbezit. Picardo geeft een hoge lob. Poklička kopt de bal weg. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaferski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Poklička passt de bal zonder na te denken. Stubs rent richting de bal. Derdaś verovert de bal door een tackle van achteren. Derdaś passt de bal in één keer door. James rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - SpVgg Bertiswil 1:0

7e minuut.
Bardi onderschept slim de pass. Bardi geeft een lange en hoge pass. James is nu in balbezit. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - SpVgg Bertiswil 2:0

14e minuut.
Meden verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poklička neemt de hoekschop. James rent richting de bal. James schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Bardi geeft een lange en hoge pass. James is nu in balbezit. James passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Meden de bal. Meden draait met de bal, schiet en ... Grand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Meden met een sublieme pass. Derdaś is nu in balbezit. Derdaś speelt de bal door. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Grzebaczewski geeft de bal voor. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs verovert de bal door een tackle van achteren. Fuchs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - SpVgg Bertiswil 2:1

32e minuut.
Poklička met een sublieme pass. Derdaś speelt de bal door. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - SpVgg Bertiswil 3:1

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Fuchs de bal onder controle te krijgen. Magnus geeft een lange en hoge pass. Schiesser kopt de bal weg. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 43%, SpVgg Bertiswil 57%.
FC Starköl - SpVgg Bertiswil 3:1

52e minuut.
Magnus probeert naar een medespeler te passen. Simonnet is nu in balbezit. Simonnet passt de bal met de wreef. Fuchs rent richting de bal. Fuchs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Ballmoos geeft de bal voor. Raça heeft problemen om de bal te vangen. Kaferski is nu in balbezit. Kaferski schiet op doel. Toffali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toffali probeert naar een medespeler te passen. Von Ballmoos probeert naar een medespeler te passen. Munn geeft de bal voor. Meden rent richting de bal. Meden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - SpVgg Bertiswil 4:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poklička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnus rent richting de bal. Magnus geeft een hoge lob. James krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Meden de bal. Cattalano bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdaś verovert de bal door een tackle van achteren. Derdaś geeft een lange en hoge pass. James springt en kopt de bal. Grand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kaferski kopt de bal weg. Derdaś rent richting de bal. Derdaś passt de bal in één keer door. Meden is nu in balbezit. Meden haalt uit met een fantastische trap. Grand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Grzebaczewski probeert naar een medespeler te passen. Stubs is nu in balbezit. Met opzet legt Derdaś zijn tegenspeler op de grond. Derdaś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Stubs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Daar is Von Ballmoos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnus onderschept slim de pass. Magnus probeert naar een medespeler te passen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James draait met de bal, schiet en ... Grand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Meden heeft problemen om de bal te vangen. Von Ballmoos kopt de bal weg. Daar is Raça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaferski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 48%, SpVgg Bertiswil 52%.
FC Starköl - SpVgg Bertiswil 4:1