Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cézár FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10352
K. Rákóczi FC Bettyteam Fc
2cs=SZ Tactiek CLassic _D
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
49 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Csikós kopt de bal weg. van Kaam bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kaam passt de bal met de wreef. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel. Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Cioper heeft problemen om de bal te vangen. Kotula rent richting de bal. Bonvino rent richting de bal. Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper schiet op doel. Lelesz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cioper is nu in balbezit. Cioper draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Nocella is nu in balbezit. Kotula speelt de bal door. van Kaam met een sublieme pass. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Volkers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Szrnka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babati komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Tyčka rent richting de bal. Pastor onderschept slim de pass. Pastor speelt de bal door. Paanala is nu in balbezit. Paanala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Presser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veress rent richting de bal. Veress passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Kaam de bal. van Kaam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocella onderschept slim de pass. Nocella probeert naar een medespeler te passen. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva haalt uit met een fantastische trap. Lelesz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Váncza speelt de bal door. Cioper rent richting de bal. Cioper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lelesz probeert naar een medespeler te passen. Csikós kopt de bal weg. Linder heeft problemen om de bal te vangen. Babati rent richting de bal. Babati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 49%, Bettyteam Fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K. Rákóczi FC - Bettyteam Fc 0:0

47e minuut.
Babati bereikt de bal nog maar net als eerste. Babati speelt de bal door. Csikós is nu in balbezit. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Linder probeert de bal aan de voet te houden. Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Huszti komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Tyčka is nu in balbezit. Babati is nu in balbezit. Dulkai verovert de bal door een tackle van achteren. Tyčka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyčka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Huszti neemt de hoekschop. Babati krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Presser de bal. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tyčka onderschept slim de pass. Tyčka geeft de bal voor. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Veress met een sublieme pass. van Kaam is nu in balbezit. van Kaam geeft een hoge lob. Babati is nu in balbezit. Babati schiet op doel. Volkers bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K. Rákóczi FC 34%, Bettyteam Fc 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K. Rákóczi FC - Bettyteam Fc 0:0