Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: ``Romulus Carol`` Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14048
FC Full Speed Victoria Braila
gexge - NC Tactiek NC
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 42.7
good Schieten weak
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Attia met een sublieme pass. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Stănăşilă geeft de bal voor. Şerban rent richting de bal. Obeadă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obeadă krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Chiriac heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiricheş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mabrouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabrouk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ghinea draait met de bal, schiet en ... Félix speelt de bal door. Chiricheş kopt de bal weg. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chiricheş met de inworp. Attia is nu in balbezit. Attia heeft problemen om de bal te vangen. Attia haalt uit met een fantastische trap. Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 1:0

21e minuut.
Mabrouk met een sublieme pass. Chiricheş is nu in balbezit. Chiricheş draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - Victoria Braila 1:1

24e minuut.
Klungelig pakt Şerban de bal. Mabrouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 2:1

29e minuut.
Şerban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghinea is nu in balbezit. Ghinea heeft problemen om de bal te vangen. Ghinea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Félix trapt de bal weg. Şerban is nu in balbezit. Şerban draait met de bal, schiet en ... Hâldan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Despagne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Şerban met een snelle inworp. Ghinea rent richting de bal. Ghinea draait met de bal, schiet en ... Félix bokst de bal weg.

42e minuut.
Ghinea passt de bal zonder na te denken. Félix controleert de bal met de borst. Félix geeft een lange en hoge pass. Ghinea rent richting de bal. Ghinea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 54%, Victoria Braila 46%.
FC Full Speed - Victoria Braila 3:1

48e minuut.
Mabrouk kopt de bal weg. Daar is Askari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mabrouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabrouk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Ghinea met de inworp. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş schiet op doel. Hâldan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 3:2

66e minuut.
Despagne geeft een hoge lob. Inworp. Şerban met de inworp. Ghinea rent richting de bal. Ghinea schiet op doel. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Félix geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghinea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şerban rent richting de bal. Şerban haalt uit met een fantastische trap. Hâldan bokst de bal weg.

74e minuut.
Despagne rent richting de bal. Despagne geeft de bal voor. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 4:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Attia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban onderschept slim de pass. Şerban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban draait met de bal, schiet en ... Hâldan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Şerban geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 48%, Victoria Braila 52%.
FC Full Speed - Victoria Braila 5:2