Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Salvador USA
Dominio mais Tactiek USA 11
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
73.2 gemiddelde waardering 76.9
formidable Schieten incredible
outstanding Passen incredible
formidable Verdedigen outstanding


15e minuut.
Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick speelt de bal door. Mesko rent richting de bal. Mesko geeft de bal voor. Cancela maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Ripken met een sublieme pass. Mesko is nu in balbezit. Mesko geeft een hoge lob. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ripken is nu in balbezit. Ripken passt de bal met de wreef. Umanzor onderschept slim de pass. Cancela rent richting de bal. Cancela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - USA 0:1

27e minuut.
Ripken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripken passt de bal zonder na te denken. Cleveland heeft problemen om de bal te vangen. Cleveland geeft een hoge lob. Garlick krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - USA 0:2

31e minuut.
Ripken verovert de bal door een tackle van achteren. Ripken geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cancela de bal. Cancela haalt uit met een fantastische trap. Rabí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - USA 0:3

36e minuut.
Inworp. Mesko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ripken speelt de bal door. Mesko geeft een lange en hoge pass. Cancela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - USA 0:4

39e minuut.
Véliz rent richting de bal. Met opzet legt Cleveland zijn tegenspeler op de grond. Véliz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chávez met een snel genomen vrije trap. Véliz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 56%, USA 44%.
El Salvador - USA 0:4

54e minuut.
Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry verovert de bal door een tackle van achteren. Gentry geeft een hoge lob. Garlick rent richting de bal. Garlick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mesko rent richting de bal. Mesko met een sublieme pass. Cleveland met een sublieme pass. Cancela rent richting de bal. Cancela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gentry speelt de bal door. Mesko probeert naar een medespeler te passen. Garlick rent richting de bal. Garlick haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Véliz kopt de bal weg. Ripken geeft een hoge lob. Garlick is nu in balbezit. Garlick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Orellana met een sublieme pass. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cleveland passt de bal in één keer door. Cancela heeft problemen om de bal te vangen. Cancela passt de bal met de wreef. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick schiet op doel. Rabí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 55%, USA 45%.
El Salvador - USA 0:4