Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Czupakabra Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7715
Czupakabra chicago-fire
433 Tactiek OOO
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Losquadro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stucco de bal onder controle te krijgen. Buscaglia is nu in balbezit. Buscaglia draait met de bal, schiet en ... Kluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - chicago-fire 0:1

4e minuut.
Stucco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cumpaciu. Stucco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopertowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stucco maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuliga heeft problemen om de bal te vangen. Kluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Losquadro is nu in balbezit. Losquadro geeft een lange en hoge pass. Rinner controleert de bal met de borst. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - chicago-fire 0:2

9e minuut.
Rinner is nu in balbezit. Rinner passt de bal met de wreef. Bikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscaglia onderschept slim de pass. Buscaglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Csák onderschept slim de pass. Csák geeft een lange en hoge pass. Stucco is nu in balbezit. Stucco haalt uit met een fantastische trap. Kluska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - chicago-fire 0:3

16e minuut.
Stucco is nu in balbezit. Cumpaciu maakt een afschuwelijke overtreding. Stucco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopertowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stucco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Buscaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscaglia speelt de bal door. Stucco heeft problemen om de bal te vangen. Stucco schiet op doel. Kluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - chicago-fire 0:4

19e minuut.
Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscaglia rent richting de bal. Buscaglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Yankvtray met een sublieme pass. Losquadro rent richting de bal. Losquadro met een sublieme pass. Stucco rent richting de bal. Stucco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ilovici speelt de bal door. Buscaglia met een sublieme pass. Bikos is nu in balbezit. Stucco onderschept slim de pass. Stucco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pálfy speelt de bal door. Buscaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscaglia passt de bal in één keer door. Stucco is nu in balbezit. Stucco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kopertowski speelt de bal door. Ilovici rent richting de bal. Ilovici passt de bal met de wreef. Stucco rent richting de bal. Stucco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - chicago-fire 0:5

44e minuut.
Daar is Pálfy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfy met een sublieme pass. Losquadro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buscaglia de bal. Buscaglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czupakabra 83%, chicago-fire 17%.
Czupakabra - chicago-fire 0:5

47e minuut.
Cumpaciu rent richting de bal. Buscaglia onderschept slim de pass. Buscaglia passt de bal in één keer door. Stucco rent richting de bal. Stucco haalt uit met een fantastische trap. Kluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bikos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losquadro met een snelle inworp. Buscaglia is nu in balbezit. Buscaglia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stucco is nu in balbezit. Stucco passt de bal in één keer door. Cumpaciu heeft problemen om de bal te vangen. Buscaglia is nu in balbezit. Buscaglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Lin komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin rent richting de bal. Kuliga is nu in balbezit. Lin onderschept slim de pass. Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - chicago-fire 0:6

79e minuut.
Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga passt de bal zonder na te denken. Losquadro speelt de bal door. Lin heeft problemen om de bal te vangen. Lin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ilovici met de inworp. Lin rent richting de bal. Lin geeft een hoge lob. Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco schiet op doel. Kluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - chicago-fire 0:7

84e minuut.
Kuliga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stucco is nu in balbezit. Stucco draait met de bal, schiet en ... Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lin geeft een hoge lob. Kuliga kopt de bal weg. Kopertowski met een sublieme pass. Stucco is nu in balbezit. Stucco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Stucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucco onderschept slim de pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - chicago-fire 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czupakabra 82%, chicago-fire 18%.
Czupakabra - chicago-fire 0:8