Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O‘zbekiston U21 Cameroun U21
GreetingS Tactiek Derby U21
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
24.9 gemiddelde waardering 29.9
average Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen average


12e minuut.
Soqov rent richting de bal. Soqov speelt de bal door. Daraxtniyev is nu in balbezit. Bengondo onderschept slim de pass. Bengondo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nouazi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Bengondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uqramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengondo onderschept slim de pass. Bengondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Soqov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bella met de inworp. Ateke is nu in balbezit. Ateke probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bella passt de bal zonder na te denken. M`Bulle bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bulle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 59%, Cameroun U21 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O‘zbekiston U21 - Cameroun U21 0:0

49e minuut.
Ateke passt de bal in één keer door. Bella rent richting de bal. Bella geeft een lange en hoge pass. Bengondo is nu in balbezit. Bengondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ateke passt de bal in één keer door. Xonaxonov geeft een hoge lob. Daar is Rahibou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkirov is nu in balbezit. Olkirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Uqramov is nu in balbezit. Bella onderschept slim de pass. Bella passt de bal met de wreef. Bengondo rent richting de bal. Bengondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ateke passt de bal in één keer door. Bella rent richting de bal. Bella passt de bal in één keer door. M`Bulle bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bulle haalt uit met een fantastische trap. Saqsonov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston U21 - Cameroun U21 0:1

84e minuut.
Xonaxonov neemt vlug de vrije trap. Rahibou heeft problemen om de bal te vangen. Olkirov is nu in balbezit. Olkirov haalt uit met een fantastische trap. Gouiffe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
O‘zbekiston U21 - Cameroun U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston U21 54%, Cameroun U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O‘zbekiston U21 - Cameroun U21 1:1