Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jamaica Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13177
Jamaica Shqipëria
Bob Marley Tactiek ALB1
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
72.4 gemiddelde waardering 76.3
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Sawyers met een sublieme pass. Stewart heeft problemen om de bal te vangen. Revaj is nu in balbezit. Stewart onderschept slim de pass. Stewart schiet op doel. Deçolli bokst de bal weg.

21e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. Butler rent richting de bal. Halilaj schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Halilaj krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gayle passt de bal met de wreef. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller passt de bal in één keer door. Stewart rent richting de bal. Stewart draait met de bal, schiet en ... Deçolli bokst de bal weg.

43e minuut.
Kelly is nu in balbezit. Kelly geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ajdinaj met een snelle inworp. Halilaj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica 50%, Shqipëria 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jamaica - Shqipëria 0:0

51e minuut.
Smakaj onderschept slim de pass. Smakaj geeft een hoge lob. Muriqi controleert de bal met de borst. Muzaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzaka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Whitmore komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Peraj geeft de bal voor. Butler probeert de bal met de borst te controleren. Butler passt de bal in één keer door. Whitmore rent richting de bal. Stewart rent richting de bal. Deçolli bokst de bal weg. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Muzaka stond buitenspel. Miha komt het veld opgelopen. Merkaj komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Peraj met een snelle inworp. Revaj geeft een hoge lob. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica - Shqipëria 0:1

66e minuut.
Merkaj rent richting de bal. Merkaj passt de bal zonder na te denken. Miha is nu in balbezit. Miha geeft een hoge lob. Muriqi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica - Shqipëria 0:2

68e minuut.
Simpson met een sublieme pass. Butler is nu in balbezit. Butler passt de bal in één keer door. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Peraj geeft de bal voor. Butler kopt de bal weg. Golemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart draait met de bal, schiet en ... Deçolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Revaj passt de bal in één keer door. Muriqi rent richting de bal. Phillips legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muriqi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muriqi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Euell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Revaj rent richting de bal. Revaj geeft een hoge lob. Muriqi rent richting de bal. Muriqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Miha geeft de bal voor. Euell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Hue de bal. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica - Shqipëria 0:3

89e minuut.
Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker kan de bal niet met de borst controleren. Whittaker geeft een hoge lob. Stewart is nu in balbezit. Stewart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica 61%, Shqipëria 39%.
Jamaica - Shqipëria 0:3