Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Santiago Bernabéu
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5003
Los_Pumas Huragan Wojska
a1 Tactiek 442 v3.1
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
35.2 gemiddelde waardering 33
adequate Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Collins is nu in balbezit. Collins geeft een hoge lob. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Văn is nu in balbezit. Quốc Văn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz geeft de bal voor. Collins geeft een hoge lob. Quốc Văn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Huragan Wojska 0:1

6e minuut.
Daar is Kozomara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Văn is nu in balbezit. Kozomara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kozomara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Quốc Văn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Girelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piilberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kvlapi is nu in balbezit. Rojas onderschept slim de pass. Rojas met een sublieme pass. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tuñas controleert de bal met de borst. Tuñas geeft een hoge lob. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los_Pumas - Huragan Wojska 1:1

21e minuut.
Sanz passt de bal in één keer door. Tuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñas met een sublieme pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Huragan Wojska 2:1

23e minuut.
Brood rent richting de bal. Brood passt de bal met de wreef. Collins rent richting de bal. Rojas onderschept slim de pass. Rojas schiet op doel. Lavín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maropoulos met een snelle inworp. Domínguez rent richting de bal. Quốc Văn onderschept slim de pass. Quốc Văn draait met de bal, schiet en ... Piilberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Girelli probeert naar een medespeler te passen. Brood met een sublieme pass. Daar is Collins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sanz verovert de bal door een tackle van achteren. Sanz geeft een hoge lob. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - Huragan Wojska 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 43%, Huragan Wojska 57%.
Los_Pumas - Huragan Wojska 3:1

66e minuut.
Harlem passt de bal zonder na te denken. Maropoulos rent richting de bal. Maropoulos speelt de bal door. Quốc Văn is nu in balbezit. Quốc Văn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 62%, Huragan Wojska 38%.
Los_Pumas - Huragan Wojska 3:1