Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FreeDom
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7512
Howling wolves Dynamo Muri
SAHIN Tactiek Phase 5L1
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 29.8
uitstekend Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Klungelig pakt David de bal. Kay rent richting de bal. Kay geeft de bal voor. Jans is nu in balbezit. Jans draait met de bal, schiet en ... Holmes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Dobronya is nu in balbezit. van der Moot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya onderschept slim de pass. Dobronya schiet op doel. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 1:0

9e minuut.
Cioce rent richting de bal. Cioce geeft de bal voor. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusseau onderschept slim de pass. Tusseau draait met de bal, schiet en ... Holmes bokst de bal weg.

11e minuut.
Cioce is nu in balbezit. Cioce geeft de bal voor. Klungelig pakt Goldberg de bal. Tusseau rent richting de bal. Tusseau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tusseau is nu in balbezit. Goldberg onderschept slim de pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar draait met de bal, schiet en ... Holmes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum geeft de bal voor. Dobronya rent richting de bal. Dobronya schiet op doel. Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 2:0

27e minuut.
Marins speelt de bal door. David rent richting de bal. Kay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kay krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Schlittler passt de bal met de wreef. Speck is nu in balbezit. Speck geeft een lange en hoge pass. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Oldani rent richting de bal. Oldani passt de bal met de wreef. van der Moot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya onderschept slim de pass. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobronya geeft een lange en hoge pass. Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Kefeng speelt de bal door. Daar is van der Moot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ... Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howling wolves 41%, Dynamo Muri 59%.
Howling wolves - Dynamo Muri 2:0

48e minuut.
Hoksa controleert de bal met de borst. Tusseau rent richting de bal. Speck begaat een overtreding. Speck krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Nussbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nussbaum geeft de bal voor. Erpen kopt de bal weg. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Marins rent richting de bal. Marins geeft een lange en hoge pass. Daar is Oldani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Schlittler met de inworp. Marins probeert naar een medespeler te passen. David is nu in balbezit. David geeft de bal voor. Erpen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 3:0

69e minuut.
Goldberg is nu in balbezit. Goldberg geeft een lange en hoge pass. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 4:0

72e minuut.
Benson geeft de bal voor. Marins bereikt de bal nog maar net als eerste. Marins passt de bal in één keer door. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 5:0

76e minuut.
Marins met een sublieme pass. Dobronya is nu in balbezit. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ... Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 6:0

89e minuut.
Cioce geeft een lange en hoge pass. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Moot rent richting de bal. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howling wolves 34%, Dynamo Muri 66%.
Howling wolves - Dynamo Muri 7:0