Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: 311 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6514
311 Apeltown FC
JOS 4-2-4 Tactiek Jos
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 40.4
matig Schieten matig
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Veldkamp draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Kęska trapt de bal weg. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Coerver passt de bal zonder na te denken. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldkamp begaat een overtreding. Veldkamp krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Pehlivan met een sublieme pass. Vriens rent richting de bal. Vriens passt de bal zonder na te denken. Veldkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldkamp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kęska trapt de bal weg van het doel. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan heeft problemen om de bal te vangen. Pehlivan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Veldkamp probeert naar een medespeler te passen. Vriens is nu in balbezit. Vriens passt de bal zonder na te denken. Daar is Veldkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veldkamp schiet op doel. Kęska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Veldkamp neemt de hoekschop. Inworp. Wędzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Vriens geeft een lange en hoge pass. Veldkamp rent richting de bal. van de Pavert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van de Pavert krijgt een gele kaart. Veldkamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Femah legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kęska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Apeltown FC 0:1

23e minuut.
Pehlivan schiet op doel. Dervas probeert naar een medespeler te passen. Veldkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan verovert de bal door een tackle van achteren. Pehlivan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan schiet op doel. Dervas bokst de bal weg.

30e minuut.
Vriens passt de bal zonder na te denken. Champion is nu in balbezit. Coerver onderschept slim de pass. Coerver schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Pehlivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojie is nu in balbezit. Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan draait met de bal, schiet en ... Dervas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 50%, Apeltown FC 50%.
311 - Apeltown FC 0:1

54e minuut.
Veldkamp speelt de bal door. Pehlivan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mojie de bal. Mojie schiet op doel. Dervas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
311 - Apeltown FC 1:1

63e minuut.
Pehlivan speelt de bal door. Inworp. Veldkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van de Pavert rent richting de bal. van de Pavert schiet op doel. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dervas met een harde bal richting middenveld. Veldkamp kopt de bal weg. Pehlivan rent richting de bal. Veldkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Veldkamp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kęska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - Apeltown FC 1:2

73e minuut.
Veldkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khomutov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Khomutov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khomutov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pehlivan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mojie rent richting de bal. Mojie draait met de bal, schiet en ... Dervas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
311 - Apeltown FC 2:2

79e minuut.
Mojie rent richting de bal. Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vriens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vriens krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Khomutov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veldkamp met een snelle inworp. van de Pavert is nu in balbezit. van de Pavert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 42%, Apeltown FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
311 - Apeltown FC 2:2