Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio da albo nie da
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5555
Dymano Michałowice Admirał Borowik
jutro bedzie lep Tactiek coś
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen very good


14e minuut.
Fellini geeft de bal voor. Scagliati heeft problemen om de bal te vangen. Vasques onderschept slim de pass. Riera rent richting de bal. Riera draait met de bal, schiet en ... Settimi bokst de bal weg. Paal!

26e minuut.
Scagliati geeft een lange en hoge pass. Pucar geeft een lange en hoge pass. Mastronardo kopt de bal weg. Fellini is nu in balbezit. Fellini geeft de bal voor. Settimi bokst de bal weg. Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fellini speelt de bal door. Figas speelt de bal door. Riera rent richting de bal. Riera haalt uit met een fantastische trap. Settimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Admirał Borowik 0:1

30e minuut.
Krzynówek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urbacz. Krzynówek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Settimi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Csáki de bal. de Quadros is nu in balbezit. de Quadros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Figas is nu in balbezit. Figas speelt de bal door. Urbacz met een sublieme pass. Fellini heeft problemen om de bal te vangen. Fellini geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Admirał Borowik 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nilă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 68%, Admirał Borowik 32%.
Dymano Michałowice - Admirał Borowik 0:2

46e minuut.
Pilip komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Riera passt de bal met de wreef. Pilip speelt de bal door. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Mathopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Targoś rent richting de bal. Targoś geeft een hoge lob. Nilă kopt de bal weg. de Quadros rent richting de bal. de Quadros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Baines passt de bal met de wreef. Loncopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Figas zijn tegenspeler op de grond. Figas krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Knego passt de bal met de wreef. Daar is Mastronardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastronardo geeft een lange en hoge pass. de Quadros is nu in balbezit. de Quadros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Figas met een snelle inworp. Urbacz met een sublieme pass. Figas rent richting de bal. Figas geeft een hoge lob. Vasques krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pilip passt de bal in één keer door. Urbacz is nu in balbezit. Urbacz passt de bal met de wreef. Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Riera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Knego verovert de bal door een tackle van achteren. Knego geeft een lange en hoge pass. Csáki kopt de bal weg. de Quadros rent richting de bal. de Quadros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Mihajlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihajlović speelt de bal door. de Quadros rent richting de bal. de Quadros draait met de bal, schiet en ... Mathopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - Admirał Borowik 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 57%, Admirał Borowik 43%.
Dymano Michałowice - Admirał Borowik 1:2