Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grumpy Dinasours Godset
Smart Tactiek 352DEFNY
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 49.3
formidable Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Sveen passt de bal met de wreef. Mørkved bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørkved passt de bal zonder na te denken. Põrk is nu in balbezit. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Slinning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Godset 1:0

6e minuut.
Mørkved is nu in balbezit. Mørkved passt de bal in één keer door. Sveen geeft een lange en hoge pass. Põrk is nu in balbezit. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Slinning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Mørkved verovert de bal door een tackle van achteren. Mørkved geeft een hoge lob. Ehm kopt de bal weg. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ehm verovert de bal door een tackle van achteren. Ehm geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ek de bal. Põrk is nu in balbezit. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Slinning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Godset 2:0

15e minuut.
Muratori verovert de bal door een tackle van achteren. Muratori geeft een hoge lob. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Slinning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Godset 3:0

18e minuut.
Mørkved kan de bal niet met de borst controleren. Sveen is nu in balbezit. Mørkved bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørkved geeft een lange en hoge pass. Põrk springt en kopt de bal. Slinning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kojedal is nu in balbezit. Wooter rent richting de bal. Kojedal verovert de bal door een tackle van achteren. Kojedal geeft een lange en hoge pass. Kvalvåg maakt een snoekduik en kopt de bal. Mountrakis bokst de bal weg.

36e minuut.
Maurstad geeft een hoge lob. Wooter kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maurstad neemt de hoekschop. Myhrvold kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sagen passt de bal zonder na te denken. Sveen is nu in balbezit. Sveen passt de bal zonder na te denken. Mørkved rent richting de bal. Mørkved haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 42%, Godset 58%.
Grumpy Dinasours - Godset 3:0

47e minuut.
Põrk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gramstad neemt vlug de vrije trap. Daar is Muratori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold draait met de bal, schiet en ... Mountrakis bokst de bal weg. Wooter geeft een lange en hoge pass. Põrk controleert de bal met de borst. Gramstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gramstad krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Põrk raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălăcescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mørkved is nu in balbezit. Mørkved passt de bal met de wreef. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ødegård probeert naar een medespeler te passen. Sæbø rent richting de bal. Sveen geeft de bal voor. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel. Slinning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Cinovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm geeft een hoge lob. Põrk maakt een snoekduik en kopt de bal. Slinning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Godset 4:0

65e minuut.
Slinning met een sublieme pass. Bălăcescu kopt de bal weg. Põrk is nu in balbezit. Põrk haalt uit met een fantastische trap. Slinning probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Godset 5:0

68e minuut.
Cinovas is nu in balbezit. Cinovas passt de bal in één keer door. Ehm is nu in balbezit. Ehm draait met de bal, schiet en ... Slinning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Godset 6:0

78e minuut.
Mørkved heeft problemen om de bal te vangen. Mørkved kopt de bal weg. Põrk rent richting de bal. Põrk schiet op doel. Slinning probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grumpy Dinasours - Godset 7:0

80e minuut.
Klungelig pakt Walseth de bal. Ødegård rent richting de bal. Ødegård probeert naar een medespeler te passen. Maurstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurstad haalt uit met een fantastische trap. Mountrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Klungelig pakt Maurstad de bal. Mørkved rent richting de bal. Mørkved speelt de bal door. Põrk heeft problemen om de bal te vangen. Põrk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Louža bereikt de bal nog maar net als eerste. Louža speelt de bal door. Ek bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk verovert de bal door een tackle van achteren. Põrk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grumpy Dinasours 34%, Godset 66%.
Grumpy Dinasours - Godset 7:0